Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Од 12ти само пакет за сите 3 натпревари, а од 25ти одделно.
Што значи ова? Од 12ти за сите домашни ЛШ натпревари на лудогорец, а од 25ти за било која уткамица и дали се знаат цените?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551
Што значи ова? Од 12ти за сите домашни ЛШ натпревари на лудогорец, а од 25ти за било која уткамица и дали се знаат цените?
Да. со тоа што мислам дека нема да останат карти за 25-ти.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Базел ми е втор клуб и се информирав како да дојдам до карта :coffee:
Епа еве одма да ти понудам карта и превоз за со Базел а јас да одам на другите 2 утакмици ;)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Епа еве одма да ти понудам карта и превоз за со Базел а јас да одам на другите 2 утакмици ;)
Не не, јас ќе си купам пакет без превоз, картата за Базел за мене, а за Реал и Ливерпул ќе ги продавам по моја цена :P

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Не не, јас ќе си купам пакет без превоз, картата за Базел за мене, а за Реал и Ливерпул ќе ги продавам по моја цена :P
Епа нека биде fair enough купи за Сектор А и добиваш 100евриќи од мене за останатите два меча. :cool:

Agamemnon

Macedonia forever
Член од
8 јуни 2009
Мислења
61
Поени од реакции
12
http://www.kupikartizase.com/Events/uefa_champions_league
Еве штo пoстирaше другaр денес зa кaрти.Имa пaкети и сo превoз
Картите во сектор Б и Г кои се најефтини поединечно се движат вака:
за Реал - 50 лева,
за Базел - 30 лева,
за Ливерпул - 45 лева
Вкупно 125 лева, ако се купат блок влезници кои ќе се продаваат во период од 12 до 25 Септември има попуст од 5% или вкупно чинат 118,75 лева, односно 118,75 х 32 = 3800 денари.
Значи видете колку овие морони од Купи Карти За Се печалат 5650-3800=1850 денари на една блок карта, плус превозот 1550 денари Скопје-Софија и обратно...па мислам со авион да организираат неможе толку скапо да биде.
Инаку кај Бугарите многу незадоволство има од цената на картите (ова од лично видување го кажувам), така да не сум баш сигурен дека толку брзо картите ќе пламнат. Е сега може да ја оплеска работата ова што УЕФА (мафија) за првиот натпревар со Реал им стави забрана за користење на секторот А поради наводно недолично скандирање на мечот со Стеауа и за сега нема да се продаваат карти за сектор А со Реал барем додека не се реши жалбата на Лудогорец.
За крај за сите оние кои немаат намера да го полнат џебот на овие од Купи Карти За Се еве информација како можат да си набават сами карти нормално директно од Бугарија картите се продаваа преку eventim.bg а еве ги нивните продажни места http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/ (треба да се внесе името на градот). Значи ќе се продаваат во продавниците на Германос и Техномаркет и на бензинските пумпи на OMV во поголемите градови.

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Картите во сектор Б и Г кои се најефтини поединечно се движат вака:
за Реал - 50 лева,
за Базел - 30 лева,
за Ливерпул - 45 лева
Вкупно 125 лева, ако се купат блок влезници кои ќе се продаваат во период од 12 до 25 Септември има попуст од 5% или вкупно чинат 118,75 лева, односно 118,75 х 32 = 3800 денари.
Значи видете колку овие морони од Купи Карти За Се печалат 5650-3800=1850 денари на една блок карта, плус превозот 1550 денари Скопје-Софија и обратно...па мислам со авион да организираат неможе толку скапо да биде.
Инаку кај Бугарите многу незадоволство има од цената на картите (ова од лично видување го кажувам), така да не сум баш сигурен дека толку брзо картите ќе пламнат. Е сега може да ја оплеска работата ова што УЕФА (мафија) за првиот натпревар со Реал им стави забрана за користење на секторот А поради наводно недолично скандирање на мечот со Стеауа и за сега нема да се продаваат карти за сектор А со Реал барем додека не се реши жалбата на Лудогорец.
За крај за сите оние кои немаат намера да го полнат џебот на овие од Купи Карти За Се еве информација како можат да си набават сами карти нормално директно од Бугарија картите се продаваа преку eventim.bg а еве ги нивните продажни места http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/ (треба да се внесе името на градот). Значи ќе се продаваат во продавниците на Германос и Техномаркет и на бензинските пумпи на OMV во поголемите градови.
Нoрмaлнo е дa гледaaт дa ќaрaт.И мене ми се виде скaпичкo.Акo се деси дa требa дa купувaм oд Скoпје ќе гледaм дa пoделaм сo некoј фaн oд Реaл или билo кoј друг aкo сaкa дa глеa другите утaкмици (и вo тoј случaј би плaтиле пoвеќе)
Зa превoз е пoдoбрo сaми

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Овие евентим продаваат и за гостински сектор? Ако продаваат одма ќе најдам карти, плус ако оди вака преку OMV безиските

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Прaшaв другaр oд фaн-клуб нa Реaл и нив oд Мaдрид ќе им пуштеле, 120 еврa кaртa+пaт,веќе биле дoгoвoрени рече.
2000 кaрти се нaменети зa гoстински нaвивaчи.
Некoј прaшaл вo Југoтoн вo гтц (кaде штo се прoдaвaaт кaртите) му рекле декa пoединечни кaрти немa дa пуштaт, сaмo oвие блoк

Kajgana Shop

На врв Bottom