Фан Клуб: Атлетико Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Манџукич мене ми е ептен преценет напаѓач мислето што сакате. :D Го сакав Вела и Лукаку на позајмица ама изгледа ништо од тоа. Негредо некако е топ алтернатива за сега ама бараат доста Сити, 30 мил. евра. За мене и Бони би бил добра алтернатива.

Манџукич мене ми е ептен преценет напаѓач мислето што сакате. :D Го сакав Вела и Лукаку на позајмица ама изгледа ништо од тоа. Негредо некако е топ алтернатива за сега ама бараат доста Сити, 30 мил. евра. За мене и Бони би бил добра алтернатива.
Сите овие што ги наброја заедно да се соберат не вредат колку Манџукиќ.
Не заебавај Марио го има измислено фудбалот за Негредо и Лукаку поготово.

потценет ;)

Манџукиќ = 20 мил. евра

Лукаку = 30 мил. евра

ОК

Коста е 38 милиона, само што Атлетико зема 40% од парите.
иначе, Лукаку > Манџукиќ.
Манџукиќ според мене еден од најисфорсираните играчи во задњиве неколку години. До 24 години играч во НХЛ, после просечни сезони со Волфсбург, во Баерн дојде до некој бројки, каде и пензионерот Пизаро на таква игра и на такви соиграчи дава по 10 гола во Бундес на сезона, сега гледам има изиграно "само" 691' минути а дал 10 гола :eek:
ако Атлетико со Манџукиќ донесе уште еден напаѓач од типот на Негредо, нема шанси да пројде бројка од 13 гола во ЛаЛига.
и да, немам ништо против да потпише за Атлетико :D

Ај бе не го форсирајте Лукаку толку, да бил боље од Манџукиќ ќе играше у Челси и овие немаше да плаќаат 40 милиони за Коста.
Лукаку е играч за второразредни тимови од типот на Евертон, ВБА и слични на нив.

Коста е 38 милиона, само што Атлетико зема 40% од парите.
иначе, Лукаку > Манџукиќ.
Манџукиќ според мене еден од најисфорсираните играчи во задњиве неколку години. До 24 години играч во НХЛ, после просечни сезони со Волфсбург, во Баерн дојде до некој бројки, каде и пензионерот Пизаро на таква игра и на такви соиграчи дава по 10 гола во Бундес на сезона, сега гледам има изиграно "само" 691' минути а дал 10 гола :eek:
ако Атлетико со Манџукиќ донесе уште еден напаѓач од типот на Негредо, нема шанси да пројде бројка од 13 гола во ЛаЛига.
и да, немам ништо против да потпише за Атлетико :D

Не трескај глупости..не треба да се водиш по статистики туку да гледаш фудбал со свој очи..ете кажи по шо е преценет Манџовски?...чоекот трча како вол,врши пресинг на противничката половина и покрива како ненормален, има добар шут,одличен скокач и има игра со глава, има солидна техника и знае да се загради во секаква ситуација,робусен е а и брз е за неговата висина...што треба да има појќе од ова ?...господ да чува Лукаку бил подобар:pos::pos::pos:

потценет ;)

Манџукиќ = 20 мил. евра

Лукаку = 30 мил. евра

ОК
Не не, не зборувам за цената, него општо како играч. Ако го фалите толку зошто неговата цена не е минимум 10 милиони повеќе во еден ваков свет каде за куртони се трошат по 30-40 милиони евра? 26 гола на 48 утакмици, ако биде главен напаѓач во Атлетико па сите
топки да одат кон него ако успее да постигне 30 гола цела сезона то ќе биди мега успех!

Признавам, за 20 милиони не добиваме таков играч. Немам на ум кој би бил подобра алтернатива од Манџо за 20 милиони ама ќе видиме сето тоа се шпекулации и информации од медиумите. Ако дојде се надевам ќе го смени моето мислење, дај боже. :)

Последно уредено:
Ако има позиции на кои Атлетико не греши при трансферите, тоа се напаѓачите.

Mandza e napagaciste be, sho vi e na vas.... Moze ne e napagac kako Suarez i Kosta ama on e klasicna 9ka, kako Van NIsterloj, Inzagi... ima premnogu oset za gol, sekoj skok u 16 e negov, ima i dobar udar. Pokraj Arda Turan i Koke ke blesne ovoj, slusajte me.

Со здравје да си го служите Манџо, само пофални зборови имаме за него ние од таборот на Баерн. (y)

Со здравје да си го служите Манџо, само пофални зборови имаме за него ние од таборот на Баерн. (y)
Се надевам дека традицијата на добри напаѓачи ќе продолжи :)

Фанови, кој ви е прв избор за голман сезонава? Облак или Моја ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom