DotA генерална дискусија

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Лол, абе пријателе имав 50+ rock + tft cd-keys, ги издадов по другари оти престанав да играм :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Абе сега, глумиш глупав или навистина си?

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
so prajte bosh muabet be luge... se znae kaj ima DOTA... Garena i kraj....
a za da izbegavate leaveri, BD, i takvi sranja ima kup privatni sobi, pokraj high lvl sobite vo koj se prima ban pod hitno za takvi raboti....
a za Bnet ne znaev deka ima luge vo MK voopshto so kupuvaat originalni CDea :D:D:
(so isklucok na wow)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ne mi se problem liverite...noobovite mi se problem!
Zatoa zlaten CW pleskam polsednive 2 nedeli.
5dusi si se sobirame i igrame CW -.-
Sea za sea 60%gubime 40% tepame...sho so ogled deka ne igrame CW chesto,i so ogled deka ne sme uigranani ko sho befme,i so ogled deka igrame protiv 45 lvl faci sho igraat CW so godini..odlicno e :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Sea za sea 60%gubime 40% tepame...sho so ogled deka ne igrame CW chesto,i so ogled deka ne sme uigranani ko sho befme,i so ogled deka igrame protiv 45 lvl faci sho igraat CW so godini..odlicno e :)
Па дај кажи некој клан таму :) со дробри играчи и јас ако можи некогаш да изиграм добра дота :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Па дај кажи некој клан таму :) со дробри играчи и јас ако можи некогаш да изиграм добра дота :)
miliarda gi ima,ja so nepoznati igram. Ama peer 40 lvl ko ke gi vidish an gg...si ebale majkata..drugarive so koj igram skoro site se po skilled od mene..ama dzabe...ne sme uigranani i na CW gubime xD

H

-HRO

Гостин
E bas toa ne e problem!Problem se liverite!Ke livnat i se propagja!A ako imas nubovi bar ke gi pleskas!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Cccc... zboram za nubovi od sprotivna be aloo(so igras protiv niv)!Koja e smislata na partijata posle da igram 3vs 5!Ke sitnes itemi ke se nabildas ke im ides i ke gi osakatis!A baska toa ne e toa 3v5!
Ja ubavo rekov NUBOVI
Ne potencirav moj ili tvoj tim.
Rekov deka me iritiraat.
Ti rece super e koa igrash protiv niv poso gi tepash.
Ja lichno nekam da igram protiv nubovi zaso ne mi e predizvik,i zaso mi e gubenje vreme. I nekjam da igram so nubovi u moj tim zaso me iritiraat i na kraj ili se gasat oni ili ja od nervoza.

Zatoa si igram CW so timot,sekoj den sme bolje i bolje...pred nekoe vreme ostaiv post deka 60% ne tepaat 40% tepame..
Sea 75%tepame 25% ne tepaat.

H

-HRO

Гостин
Ja ubavo rekov NUBOVI
Ne potencirav moj ili tvoj tim.
Rekov deka me iritiraat.
Ti rece super e koa igrash protiv niv poso gi tepash.
Ja lichno nekam da igram protiv nubovi zaso ne mi e predizvik,i zaso mi e gubenje vreme. I nekjam da igram so nubovi u moj tim zaso me iritiraat i na kraj ili se gasat oni ili ja od nervoza.

Zatoa si igram CW so timot,sekoj den sme bolje i bolje...pred nekoe vreme ostaiv post deka 60% ne tepaat 40% tepame..
Sea 75%tepame 25% ne tepaat.
Bas mie predizvik koa oponentite ke fidaat na moite!Posle se stegame i bolje igra vadime!:icon_lol:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Bas mie predizvik koa oponentite ke fidaat na moite!Posle se stegame i bolje igra vadime!:icon_lol:
Многу појако е и поќефлиски е кога цело време е изедначено , сличен скор сите со слични ајтеми се држат туркат тие ние туркаме , нам ништо појако од таква партија до последен миг да се реши и тоа со некоја финта ова она :) Така еден да направи грешен рецепт можи да ја реши цела партија тоа е цела финта на дотата :)

Kajgana Shop

На врв Bottom