DotA генерална дискусија

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Пер,ја за лан партија зборам ова,против живи луѓе :)

А најрекорд ми е на Батлнет,таман почнав партија,исто со енчантрес (конциденција) и дојде чичко ми.
Да не бидам квитер,останав у база,коа се вратив овие сите беа веќе 12-13 лвл,поминале 20 мин од партија,ја со бутс и 2500 сторирани пари :)
Купив орб,отидов мид и ќарив два килла,после горе уште два,со лвл ги стигнав за 7-8 мин,и пред разорот склопив Скади.И прв бев на крај :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Лол јако си ги растурил
Лан немам играно 1 година, на б.нет ако седнам некогаш а најтоп херој ми е axe прво vangard, па vladimir па heart и ако имам време critical

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Геџо,сеа да се преселам на 4 мегабитниот интернет,па ја ти и потато,и кој друг сака,да напраиме еден клан на б.нет,и ќе ги плескаме сите :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ајде бе некоја партија да плеснеме...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
И јас сум за ама до 5 не можам на работа сум :) после кога ќе сум дома no pr :smir:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Геџо,сеа да се преселам на 4 мегабитниот интернет,па ја ти и потато,и кој друг сака,да напраиме еден клан на б.нет,и ќе ги плескаме сите :)
А мене да ми помине казната, да ја стаам батл нет у ком, па можам и ја да ви се придружам ... па ќе ја видите школата на BtG :)

И да, ако не знаете кои се BtG (Beyond the Game) пишете ПП да ви ги кажам играчите, па може ќе се сетите ... :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Jас уште да поднесам петиција за да исклучат firewall на серверот и ке ни нема маж :) . Ама дајте на б нет да маниме некоја и мац кажи ник, да те аднам те немам во пријатели.:smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ауу новиот не знам како беше ваљда [x3m]Tyler или Tyler 29 :(

Него и така сеа не влегувам,тиње нет.
Очекувајте од 15ти април да имам Кајгана клан,и да биде еден од појаките на б.нет. :)

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
ауу новиот не знам како беше ваљда [x3m]Tyler или Tyler 29 :(

Него и така сеа не влегувам,тиње нет.
Очекувајте од 15ти април да имам Кајгана клан,и да биде еден од појаките на б.нет. :)

Па ако сакаш ке договориме една па ке се пресметаме,ако мислис на оригиналниот Бнет!!!ја сум во клан али ја сум единствениот член од Мк па ке ви напраеме една :helou:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не,ние за Еуробатл збориме.

Оригинал варкрафт колку пари е сега,1300 ден мислам?

Плус мислам дека овде е поголема конкуренцијата,не знам зашто :)

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Не,ние за Еуробатл збориме.

Оригинал варкрафт колку пари е сега,1300 ден мислам?

Плус мислам дека овде е поголема конкуренцијата,не знам зашто :)

Па за еуробатл и ја зборувам!!! али на оригиналниот помалку се среќават деца од по 10-12 год и некако поквалитетни кланови и играчи има бар така сум забележак!!!а за пари незнам колку е пошто ми дадоа само цд-кеј

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ги гледав во анхоч 1300 се експанжнот и 3ката:)

Иначе нема проблем,само нека дојде тој 15ти веќе...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ги гледав во анхоч 1300 се експанжнот и 3ката:)

Иначе нема проблем,само нека дојде тој 15ти веќе...

Ако сакате ми се прај кефот и на оргиналот тука 800 денари е мислам .

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Денеска едно нет кафе во Струмица организираше дота турнир.. 80% од тимовите немаа слушнато за last hit, ниту пак за deny... Значи, за сите дота играчи.. farming е најважниот дел од играта, вежбајте last hit и deny. Откако ќе го испраксите тоа, тогаш можете да играте против мене, пошто во последно време бев прва смена на школо, па си играв дота.. Убивам 80% од противничките крипови и барем 70% од моите доколку противникот практикува auto attack... gl learning ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom