DotA генерална дискусија

С

Спенсер

Гостин
ги има ли некој сите цедиња со треба да се инсталираат, за да мозам да играм дота на интернет со вас??јас ја имав инсталирано,али морав да купам нов хардиск, и сега неможам да ги најдам никаде, ај помогнете ми некако???да се договориме ,позз

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
downloadiri si ja od internet.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Еве сум и ја на темава, после д00лга пауза ... :)

Значи, денес играв Дота - лан - 3 v.s. 3 - ar. :)

Мислев, ќе ме здробат дечкиве ... не сум играл дота 3 месеци ...

Играв ја со Phantom (некој ќе рече со самиот себеси сум играл, мај ник - Phantom ... :) )

Сепак, беше оној Фантом со илузиите, лансерот ... :)

Од моја беа уште Бучер и Рексар ...

Против мене беа Брутмадер :), Чен, и Спирит брејкер ...

Од почеток, напраивме ние фрст блод .... па после надежните се здивија, па почнаа да ни рушат кули, не испоискинаа, ни бутнаа бараки во средина ...

Ама, напраив ја батл фјури, и почнав голд да собирам ...
И да не тупам многу, на крај завршив со Батл фјури, Дивајн, ( не со тебе Дивне, со Divine Reaper - склопката ... :pos: ) после, сатаник, пауер тридс, еиџис од рошката, и батерфлај. :)

Конечен мој скор, 23 - 6. :)
Конечен скор на играта - Ги бутнавме од сите страни, мега крипс, виктори ...

И така. :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Znaci, tvojot tim bese baba ti i dedo ti a igravte protiv drugar ti so baba mu i dedo mu?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Богами си требал едно Манта да споиш,вака сте тепале зашто Спириот бил тежок нубетиња :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
AJ бе да се собариме барем неколку да маниме некоја партија вака . Кога ви одговара ?

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Богами си требал едно Манта да споиш,вака сте тепале зашто Спириот бил тежок нубетиња :)
Не ми требаше манта, се размножував со третата ... :)

ОК беше спиритот, ама ја бев по ѕвер. :)

Znaci, tvojot tim bese baba ti i dedo ti a igravte protiv drugar ti so baba mu i dedo mu?
А тебе, уствари, кој к*р ти е филмот ?

AJ бе да се собариме барем неколку да маниме некоја партија вака . Кога ви одговара ?
Не сметајте на мене, денес рекреативно отепав една партија ... Си играм ја Conquer сеа ... :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Не ми требаше манта, се размножував со третата ... :)

ОК беше спиритот, ама ја бев по ѕвер. :)

Не сметајте на мене, денес рекреативно отепав една партија ... Си играм ја Conquer сеа ... :)

Oстај сега кажи си дека ти е страв да играш со нас :)

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Oстај сега кажи си дека ти е страв да играш со нас :)
Од тебе највеќе ми е страв. :)

Него, дома неам батл нет, ггц. .. Вие не сте од Скопје, така да не можеме да се собереме, а и да бевте од Ск ја сум казнет и немаше да ме пуштат моите ... :)

А и реков, НЕ МИ СЕ ИГРА ДОта, денес за да им напраам ќеиф на моите другари играв ...

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
денес за да им напраам ќеиф на моите другари играв ...
Зошто едноставно не признаеш дека те прочитав како буквар? Немаше со кого да играш, па мораше со твоите баба и дедо.. Да бев на твое место, не би се правел ѕвезда на форум туку би се потрудил да си најдам некој пријател.

За фантом да направи дивајн, или играта треба да трае 12 часа или треба да игра со екстремно јаки играчи. Не верувам дека играше 12 часа пошто од дома не ти дават толку пари да играш во кафињата, затоа веројатно испаѓа вторава варијанта.
Извини душо, едноставно сум алергичен на лажговци и луѓе од типот " види ме, јас сум господ, сакаш да ми ги бакнеш нозете ".

Баш би сакал да го видам реплејот, дали ќе бидеш добар и да ни покажеш на нас, нубовите како се игра?

Батл фјури, Дивајн, ( не со тебе Дивне, со Divine Reaper - склопката ... :pos: ) после, сатаник, пауер тридс, еиџис од рошката, и батерфлај. :)
4640 + 6200 + 780 + 1950 + 6000 = 26590
Знаеш кога ќе ги собереш тие пари, нели? Во просек, еден крип дава 43г, а еден херој 230. Ти си убил 23 хероја = 5290г. Значи, си требало да убиеш 500 крипови. Не ме терај да ти правам просеци на колку време излегуваат крипови, и колку крипови од еден " wave " може да убие еден нуб како тебе.

Едноставно признај си дека малку хиперболизираше.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
И да те надополнам, 6пати умрел...со тоа губи голд.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Знам, но тоа некако може да се надополни со убивањето на Рохан и прекинувањето на серии на противничките херои.. Само тој нека ми даде скрин шат со 500 убиени крипови, му верувам.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Potato срце, одмори од ДотаТа малце, ти штети по здравје. Не те терам ја да веруваш во тоа што го пишав. Беше така, имав мерак, и го пишав. Твое е дали ќе веруваш или не.

А ти Ддиме, кај се најде па ти да коментираш ?

ЕДИТ:

Имав толку крипци, може и повеќе. Со батл фјури брзо тепав, а и ме оставаа мене да се јачам по страни.

+ го убив 2 пати рошанот.

@ ЕДИТ 2 :

Скриншот, од кај поѓаволите да ти најдам скиншот. Лол!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ај да не ве бришам веќе,зборете ама конструктивно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom