Shorty
Вансериски
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 7.277
- Поени од реакции
- 1.496
епа прашувам кај го нашле демото, погрешно си сватилКако прво прочити некој пост над тебе има само демо а како второ на гетдота.цом ја има верзијата 6.48б .
епа прашувам кај го нашле демото, погрешно си сватилКако прво прочити некој пост над тебе има само демо а како второ на гетдота.цом ја има верзијата 6.48б .
Сликава....Зашо бе користите МапХак?? Одсекоаш сум мрзел такви хакови и сл. ја упопастуваат играта мајкуму, не е интересно така...Еве јас сум Tokyo...SCore...15-1 Дабл Килл во моментот...Иначе рецепти ми се сфера,орб и boots of travel(не се глеа заради конвертерот) и то еве ги отворив.Иначе не играв со нообци...јас на средина ги отворив и немоежеа...Тимски игравме! Иам уше многу скриншотс од други игра кај шо сум бил IMba али друг пат и нив :smir:
Siguren si?H|dden напиша:неутралците не се означени со зелена точка кога МХ е оклучен.. :smir:
Eх и јас играм дота од 5.48b верзијата...Тогаш знаев само патиче и батерфлај да склопам...Со Морфлингот играв првпат а го засакав тогаш многу магинатаJas igram dota 4 godini, od verzija 5.4.. taka nesto bese
A master znaci da znaes so site heroj perfekno da igras, se razbira timska igra na najvisoko nivo. Repik ne idi vo predvid hehe, ova mi go rece edno bate na b net, this is master game repick it's not allowed![]()
![]()