DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто сакав напраив линкен бе!!!Не ни сакам да одговорам на твоите прашања веќе! Па и појак си од мене у дота,и само збориш нешо да ме заебаваш ебате...Само иронија! Мораш ти да бидеш најголем фраер на темава?? Ми е гајле шо си играл како си играл и шо играш дота...

Chill out kid :)

Kako prvo, pusti skrinshot so maphack ( nelicencirana verzija ), za posle da go smenis i da pustis skrinshot so nelicencirana verzija od konvertor :) .. Sega imas usta da mi prepucavas mene? Taj so vo nekoj drug slucaj bi te baniral poradi tava pred da trepnes ? =))

Ah, do kaj otide svetov =))

ИМАМ ИМАМ!! Абе кај живееш...ако си у Скопје дој кај мене дома(озбилен сум) и ќе ги видиш скриншотите!! Не знам шо си се уфилмал дека имам мапхак,не ни знам од кај да ја најдам! А btw кај пишува дека сум го едитирал постот?!?!?! НЕ ГО ЕДИТИРАВ ТАКА БЕШЕ...неам МАПХАК!!!
СЕ ОДНЕСУВА НА ПОСТОТ НА ПОТАТО!!

Prijatele, koga go editiras postot za pomalku od minuta, ne pisuva deka si go editiral.

John doe,
Potato напиша:
Kako prvo, pusti skrinshot so maphack ( nelicencirana verzija ), za posle da go smenis i da pustis skrinshot so nelicencirana verzija od konvertor :)

PS. Znam deka ne znaes od kade da najdes, zatava koristis nelicencirana verzija =))

излезе демо верзија на 6.49 т.е вц3 фајл..наикс е сменет, има 3 нови рецепти.. и.. ново лого ! белким официјалната ќе биде ко оваа..

Еве јас сум Tokyo...SCore...15-1 Дабл Килл во моментот...Иначе рецепти ми се сфера,орб и boots of travel(не се глеа заради конвертерот) и то еве ги отворив.Иначе не играв со нообци...јас на средина ги отворив и немоежеа...Тимски игравме! Иам уше многу скриншотс од други игра кај шо сум бил IMba али друг пат и нив :smir:
epa bravo na tebe go igras bes odzemanje demigh:pipi:a toa e najjaka magija na baneto na kraj :)zs ako ima nekoj agilitas ili strengas sto e nabildan ke ti kaze a vaka koga ke mu stavis mius(-)demig ke mozes barem da izbegas ako ne go tepas:)

Да новата дота има 3 нови рецепти...N;aixот е нов...други скилови добра е дотата ја играв,и новите рецепти не се лоши :) видете ја па ќе праиме муабет

Aj ќе почекаме да видиме каква ќе биди официјалната. Да видиме шо имат сработено :)

хмм наикс сменета му е прва и улти.. прва му дава рејџ и имуне спелс 5сец.(4лвл) а улти флегува в крип(алиед) или во неутралец и се полни :p

И втората е сменета види убаво...А последната на крај моќе и у непријателски крипови да влага :smir:

чекајте бе... кај ја најдовте 6.39? на гет дота е 6.38б

Како прво прочити некој пост над тебе има само демо а како второ на гетдота.цом ја има верзијата 6.48б .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom