Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако имаше вистина дека Манчестер биле спремни да дадат 12 милиони, тогаш ДА!
А што ќе добиеше ти од тие 12 милиони?
Само дупка у средината што ќе останеше, немамо таков играч што ќе го замени Де Јонг!

А што ќе добиеше ти од тие 12 милиони?
Само дупка у средината што ќе останеше, немамо таков играч што ќе го замени Де Јонг!

Веројатно ништо, освен ако не се смилува Галијани, зошто често го бранам тука. :)

Не, мислам да го продадат за 12 милиони, а потоа да купат друг. Башка не е тешко да се најде играч со карактеристики на Де Јонг, јас сакав и некој со малку поинакви карактеристики, не си одговараат баш со Монтоливо. Мислев дури и на некој Б2Б... А и Де Јонг ќе наполни 30 години, неговата игра се ослонува на физички предиспозиции, во тој сегмент секоја нова година ќе биде негов непријател, има уште една година од договорт... Ова веројатно беше последна шанса да го продадат и да заработат нешто од него.

Како и да е, остана во Милан, јас немам проблем со него, се надевам и дека сезонава средината ќе изгледа подобро, тука се сега Бонавентура и Ван Гинкел (Хинкел?)...

сеа кристанте отиде официјално? Ако не отиде, кристална 9ка за преодниот рок, само због чистењето на ѓубрето, иако има остатоци уште. И због Лопез и уште неколкуте засилувања од кои очекуваме да прикажат добра игра.

Ни на Фон не би пишале 9ка за преодниов рок.

Ни на Фон не би пишале 9ка за преодниов рок.

Па со оглед на тоа колку располагаме со милиончиња супер си е преодниов рок, едино да не го дадеа Кристанте и да си отидеше Закардо.

Milan will pay €5m + €2m in bonuses for Bonaventura.
The €5m will be paid in two installments.

5 mil pa i na rati, a da kupat nekoj od 50 mil do penzija ke go isplakaat. :pos:

добро бе хм хм кој играч на таа позиција ќе го земевме да е јак и искусен колку де јонг за 10-12 милиона?
повеќето од вас го гледаат фудбалот само напред лево десно не се вртат само напред баце!
таа поента твојата и со ибра беше и со тиаго силва па ете што се деси

а и не знам што чудно да плаќаш на рати?
јас еве вчера бев во спортМ и таму имаше на рати да се купи али под услов да имаш платежна картичка од нлб и тн,,.. али јас немам, а кога би имал би си купил доста потребни работи. иако работам на две места сепак ја немам куповната моќ на некои дечки кои што и не работат него имаат богати родители ;) тука у последнава реченица ви е доста објаснета ситуацијата со фудбалов моментално :)
башка и сигурно како што на продавниците му одговара да нештото биде купено на рати, скоро сум сигурен дека и на фудбалските клубови му одговара да некој нивен фудбалер биде купен на рати

Јувентус ќе плаќа и 20 мил за Мората, но најважно кај нив е тоа што не ги продадоа скапите играчи. Земавме 25 мил и после толку штедење на плати и земање играчи за без пари пак се прават будали и за 5 мил.

Нашиот Роналдо цело лето го "договараше" Черчи со неговиот пријател и на крај ништо, Атлетико ќе го плаќа на 3 рати по 5 мил. Може ние сме го барале на 6 рати по 2.5 :P

Не е лош Де Јонг баш таκов игρач со дњфанзивни κаρаκтеρистиκи добρи 3 сезони има во него

Јувентус ќе плаќа и 20 мил за Мората, но најважно кај нив е тоа што не ги продадоа скапите играчи. Земавме 25 мил и после толку штедење на плати и земање играчи за без пари пак се прават будали и за 5 мил.
/quote]
18 мил од кој во наредниве 2 сезони ако изигра на ниво цената на која реал може да го врати е 35 мил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom