DotA генерална дискусија

Z

ZeroStyle

Гостин
Да да...НЕгооо пак да прашам за совет доташи!! King Leoric-Skeleton King
Како да ги јачам магиите(Редослед по левели)
и најдобар според вас Build(Рецепти де) :pos: Ајт ве молам за совети...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
До 10 лвл би идел Статс+Стан или Статс+Аура

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Pa zavisi so koj si na strana... na primer ako si so nekoj koj ima malku hp, odis pravis arcane ring i go tepas celo vreme posle lvl7 ( cuk lvl 4 )...

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Да да...НЕгооо пак да прашам за совет доташи!! King Leoric-Skeleton King
Како да ги јачам магиите(Редослед по левели)
и најдобар според вас Build(Рецепти де) :pos: Ајт ве молам за совети...
Зависи од многу работи ... трета, прва, трета, прва, со некоја спојка за мана добро би одело ... После еден Радианс, па спојката со Хајперстон, Хард ...

Член од
16 септември 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
Skeleton king ti e heroj so e dobar farmer, toa znaci deka mozes da napraves mnogu brzo pari. Vo takva situacija bildot ti mnogu zavisi od parite so gi pravis. Na primer imam so skeleton igrano ednas i zemam na pocetok koga ke imam pari Helm of Iron Will i posle pravam direkten divine. Toa se super pomina ama divine napraviv na 18ta minuta (toa e otprilika 4 od 4 kripa). Inaku itemi so se zadolzitelni za skeleton se bot i satanic, a drugo moze da se naprave se. Eve ke vi predlozam nekolku kompletni item i skill builda za Leoric.

I. Carry Leoric
skill : 1, +, 1, +, 1, +, 1, ulti, crit, crit, crit, crit, aura, aura, aura, aura ...
item : tango max, boots, mom, bot, bracer x 3, butterfly ...

II. Gank Leoric
skill : 1, +, 1, +, 1, +, 1, ulti, crit, crit, crit, crit, aura, aura, aura, aura ...
item : +3 str. x 3, bottle, blink, boots, bot ...

III. Tank Leoric
skill : 1, +, +, aura, +, ulti, aura, aura, +, aura, ulti, +, +, +, +, ulti ...
item : basilius, helm of iron will x 2, bracer x 3, hood of defiance, helm of the dominator, vladimirs offering, satanic ...

Г

Гоццццце

Гостин
:eek:ftopic:
За тие што имаат батленет ставено.. ви се конектира ли ?

Z

ZeroStyle

Гостин
Мене топ ми е серверов ни трошка лаг неам..Негоо за скелетонот фала многу а сеа нешо го заиграв и BaneElemental_Atropos...Па не умира тој бре само 2ра магија BrainSap му јачаш со статс праиш сфера и скади...секој тепаш!Добра е билдов а?? сеа чек може ќе сакачам и некој срин шот да видите една од многуте партии шо сум им праел...САРМА :pos:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Многу јак херој е Бането особено на почеток гази, ама после ако има некој јаки стренгаши или агилите набилдани со дмг ке те пукнат од манје зависи со кој и против кој играш.

Z

ZeroStyle

Гостин
Еве јас сум Tokyo...SCore...15-1 Дабл Килл во моментот...Иначе рецепти ми се сфера,орб и boots of travel(не се глеа заради конвертерот) и то еве ги отворив.Иначе не играв со нообци...јас на средина ги отворив и немоежеа...Тимски игравме! Иам уше многу скриншотс од други игра кај шо сум бил IMba али друг пат и нив :smir:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Oh be boze be... i pred mene pustas screen shot so maphack? I TOA SO NELICENCIRANA VERZIJA =))=))=))

Oh be boze bee.. svasta =))

Z

ZeroStyle

Гостин
Жими СВЕ најмило немам МАПХАК!!! !! ТОА Е ОД КОНВЕРТЕРОТ СО КОЈ ЈА ПРАВЕВ СЛИКАТА ВО JPG. ФОРМАТ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ АПЛОУДИРА!!!ЌЕ ТИ ГО ПРАТАМ АКО САКАШ И СТАЈ СЛИКА И ЌЕ ВИДИШ И ТИ ЧЕ ИМАШ ТАКВО!!!

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Aha.. =))

A i mnogu dobar protivnicki tim ste imale... se na se imaat 11 ubistva =))

I da te pitam... zaso ti bese taj linken ? :S

Boots of travel aj, da go zaspies i da se teleportiras, ama linken protiv tie heroe... lol

Kajgana Shop

На врв Bottom