DotA генерална дискусија

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Lol, od pocetokot samo blink ? Kako nema da signes do divine, ke te tepa sekoj heroj na mapata.

Z

ZeroStyle

Гостин
Да и мене не ми изгледа добро тоа. Последен пат кога го играв Пушкаџијата му напраив прво Lotar's Edge,па Eye Of Skadi па Buriza и газев се!! значи ти треба вин вок за да можеш полесно се да праиш енергија почеток не ти ни треба зашто имаш мнг range со третата магија...Вака полесно пари да збираш!!

Член од
16 септември 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
Mnogu los build e moe mislenje. Divine kako divine e super item ako znaes da go koristis. Jas divine pravam i bez aegis ama ne mislam na toa kako bi mi padnal ako umram tuku kolku dps ke mi digne. Vozmozno e samo so purist, shaker, scorp ili magnataur od tvoja strana. Vo podobra igra nema sansi nesto takvo da pomine, ne za drugo tuku ne mozes so sniper da ides rush na blink i divine zosto nemas att speed. Taka da postojat mnogu podobri buildovi za nego.

Член од
16 септември 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
Diskusija : Sniper / Blink ili Lothars /

Na mnogu drugi heroi staromodniot build Lothar's Edge sega e zamenet so Kalim's Dagger of Escape. Dali na Kardel e uste logicno da se pravi Wind Walk. Napomena : Samo noobovi ne zimat ward koga igraat protiv nevidlivi, taka da wind walk nema da pomine lesno ...

Z

ZeroStyle

Гостин
не знам...Еве јас лично многу пати го имам играно и на батл нет и ЛАН со тој буилд шо го напоменав форе и сум успеал,може сум имал среќа...Или...Skillz

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Deka e poentata u pravenjeto nevidlivost ili blink na herojot koj treba da biden glaven damage dealer ?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Па зашто има малку енергија и не може да биде тенк. Па затоа кога ќе му се нафрлат, си бега братот и никој не го брка и после фала богу и ќе се вратат на тенковите. За тоа време пак снајперистот ќе ги пука. (=

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Pa zatava mu se sklopuva eye of skadi... Koga ke vidis deka tepaat na tebe ke se povleces a za toa vreme tvoite drugari tepaat. Posle ke si gi tepas od daleku i gotovo. Kakov blink, kakvi gluposti..

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
jas go igram vaka "puskasot":)
1.brzo patice power trads (deka neznam da gi pisuvam ke pisuvam na mak.):)
2.s & y
3.bash
4.mask of madnes(ako ima orb efekt probajte da vidite sto pravi)
5.monkey
6.buter fly:)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Зашо баш на пушкашот....има тоа третата + си му напшраил манки....башерот шо ке ти е ?? ради демиџот ?? ради башот(што одма се прекинува ради манкито и третата)??.....

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Дискусија: Bone Fletcher

6 Дивајна. И што сеа ? лол .... незгодна дискусија отвори Mario_jos лол...

Се зависи од противниците и од тоа колку умееш да играш Дота.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Веруј ми... боне со 6 дивајна не прае НИШТО НИШТО!!! . Доволно е само Лина да дојде без ајтеми и да го здрви

Kajgana Shop

На врв Bottom