DotA генерална дискусија

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
ајде ... немој така да ме предизвикуваш ... епа ај ти со тие спојки со Слардар а ја со

Faceles Void со споено:

Power Treads
Buterfly x2
Mask of madness
Burizza x2

ајде сеа да те видам :) :)

п.с. има ли некој расположен што има тим за у сабота у ентер ... да го видите мојот тим на сцена :)

Z

ZeroStyle

Гостин
Вака јас како играч на дота и на б нет да пишам малце на темава...ако сакате кога ќе го отворат ова ентернет у Аеродром ќе плеснеме некоја дота(ако ви е поблиску од тоа другото,како на мене шо ми е...од прозор го глеам :) Иначе омилен херој некако ми е SpiritBreaker...Ама у последно време интересна ми станува Mirana-The Nightshade и си ја играм како support! А за ова гг клиентот не ми текнало дека постои,а знаев...ќе го пробам и него коа ќе иам време(коа нема да ме мрзи)! Иначе ник на б нет ми е uesLove...Се глеаме на б нет :D

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Slardar se igra so power treads,mask of madnes,satanik,bash,monkey,i moze na kraj da mu stavis butter fly za da imas attack speed pojse i da ti pravat missovi koa te mavat,inace trol ke go zgazi slardar zs ima 2magija miss a i plus agiliti e drugo ne treba da zboram taka!

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
ајде ... немој така да ме предизвикуваш ... епа ај ти со тие спојки со Слардар а ја со

Faceles Void со споено:

Power Treads
Buterfly x2
Mask of madness
Burizza x2

ајде сеа да те видам :) :)

п.с. има ли некој расположен што има тим за у сабота у ентер ... да го видите мојот тим на сцена :)
Тролов прави stunlock колку Faceless Void + Slardar заедно .. епа види сеа ти :afaf:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
abe zs zborite za vakvi raboti.ova se gluposti.Slardar se vkupno gleno e bolje heroj od trol(zboram za timska igra i 5vs5)trolot e kaj na 1vs1 2vs2 i 3vs3 posle e slab.a moj nik na bnet e Lucifer_mk pa moze me znaete od porano a sea ne igram mn mn na bnet!

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Liverpool ти коа ке напраиш x2 Buriza и x2 Butter у стандардна игра да ми кажеш,дај не претерувај со коментарите.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Liverpool ти коа ке напраиш x2 Buriza и x2 Butter у стандардна игра да ми кажеш,дај не претерувај со коментарите.
Седи бе не ме знаеш :) :)

па и незнам кој пиша пред мене многу оптимистички спојки пиша ... па ме предизвика па и ја пишав ...

и така ... :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Dotata e timska igra. Koga ke vi dojdat doma Zevs, Lina, Demon Witch i Akasha ( site so skepter, refresher orb i zabicka ) da videme so ke praite =)) Ni slidere ni trolovi ke se vidat.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Zevs, Lina, Demon Witch i Akasha
Да не ја забораиме и Cristal Maiden :pos: :pos: ...

иначе со 4-5 интелегенции (зависи од тоа колку на колку се игра ) најбрзо се тепа партија ... ќе фатат сите шеста и ... ќе се соберат заедно и рушат се пред себе ... а им дојде некој ќе биде избомбардиран со магии :) :)

и така ... денес идам ја у ентернет ... па ако има некој расположен тим за да се пресмета со мојот нека каже :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Pa sekoja vecer na bnet ( posebno posle 00:00 casot ) pagaat jaki doti... Ince, ne veruvam deka ke idam do Skopje samo da pobedam edna igra =))

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
E pa site so sakate dota navecer vlegvajte prvo na kanal Kajgana pa ke se dogovorime :)

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Б.нет имав дома ... ама веќе за жал немам :(. така да не можам да ви се придружам ... иначе со задоволство би играл со вас (да ви покажам некои МАСТЕР потези ) :) ... и така ... си ју палс :)

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
И сеа ... глеам тука кајгана собиранки, кантер собиранки ... расположени сте за една Дота собиранка во ентернет ?
Можеме да играме мој тим против кајгана тим :) ...

заинтересираните нека се пријават на оваа тема.

Kajgana Shop

На врв Bottom