Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

a1bfa4120b27b9398a3ef726b041aded8bf67ee024a6281e9fccefbd11db65c7_large

4134d2359396ec957c5d320ebd2f7e6a09a37855c16b5c0397c0dd83c9931fec_large

CAROT vo UTD JESSSSS

Значиии онака пријателски сакам да ве прашам по 2 пат, не се лутете. 90% ме убедувавте дека Ди Марија е тотално непотребен, what about now!?

Значиии онака пријателски сакам да ве прашам по 2 пат, не се лутете. 90% ме убедувавте дека Ди Марија е тотално непотребен, what about now!?
Само ДиМарија ко ДиМарија е непотребен ,али ако купат и мидфилдер ке биде повеќе од потребен. А и како што викаат на скај спорт , Ди марија и неговиот трансфер е statement of power.

да не биде само како Озил во Арсенал, да биде очај цела сезона...

Имам впечаток како само ние се мачиме со тој ебан work permit. Ко администрација да им е собрана од фанови на Сити, Челзи, Арсенал и Ливерпул, па ајде ќе ги дупчиме :icon_lol:

Ди Марија ќе има ли проблеми со дозвола? Мора да има, како иначе.

после толку сезони играње во Европа, можно е да има шпански или португалски пасош...

---------------------ДДГ---------------------
Рафаел Џонс Рохо Шо

Јанузај Видал Ерера Ди Марија

Руни Ван Перси

Мата мора да се стави на клупа да му дојде памет, не му одговарало крило ете 10ка игра. Како мува без глава е на терен.

после толку сезони играње во Европа, можно е да има шпански или португалски пасош...
Nema, Argentina ne dozvoluva dvojno drzavjanstvo.

Aman, ima razlika megu Rojo i Angele. Edniot e dokazan internacionalec i sportist, drugiot e samo sportist rabotnik sea za sea.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom