- Член од
- 12 јуни 2006
- Мислења
- 232
- Поени од реакции
- 31
Тачно, тачно...Ќе дојдат масоните кога ќе дојде вистинското време. Никој нив не може да ги изгони. Триста и кусур години масонерија не е шала! Него, ти уште не си станал масон? Џабе сето дудлање и увлекуење. Али, кај да е ќе те приметат. Работи врз себе и биди така.
Ке дојдат и ќе ограбат пари, повторно, и повторно, ко на пример со авионски компании, ко мене што не ми платија десетина илјади евра ...
Ќе го начекам тој мрсулот масонски, што им е претседател, Живко Груевски ли беше... Низ ГАЗ ќе му ги извадам, со се камата[DOUBLEPOST=1406766501][/DOUBLEPOST]
Живко Груевски им е претседател на лајнава масони во Македонија, као најголемо гомно, меѓу лајната...кои го пушат таму на газдите нивни, нешто, ама мене не ме интересира тоа на кој МАЈСТОТ му го пушат,Премногу е наивно моќни масони да дозволат да протечат информации за нив,тоа се информации само за некои ситни пиуни кои не се ни дирекно инволвирани во големата игра.Успешно го одржуваат општеството како една голема забарикадирана соба преполна со луѓе со испрани мозоци.Додека се поголем број на луѓе веруваат дека нештата се исправни такви какви што се,општеството ќе ја задушува и најмалата можност за влијание на обичниот човек
мене ме интересира кога ќе го платат долгот, во основа околу 10 000 евра, до денес, со камати, преку 150 000. (Се работи за долг од 1993 година)
Да, инаку Вие можете да ги воспевувате лоповите масонски, ама на крајот, глава ќе им скршиме, на лајната масонски, зошто сме внуци на ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ, па нека размислат малце (за нивно здравје)
со кого си имаат работа..[DOUBLEPOST=1406767737][/DOUBLEPOST]
Инаку Тодор Александров имал три керки, Јас сум внук на најмалата му керка...И ако некогаш го утепам од мавање тој нивниот главен масон, тоа нема да биде ради тоа што мразам масони, под дефаулт, него што под маската на масонеријата пљачкаат народ, - ВО МАКЕДОНИЈА ...Тачно, тачно...
Ке дојдат и ќе ограбат пари, повторно, и повторно, ко на пример со авионски компании, ко мене што не ми платија десетина илјади евра ...
Ќе го начекам тој мрсулот масонски, што им е претседател, Живко Груевски ли беше... Низ ГАЗ ќе му ги извадам, со се камата[DOUBLEPOST=1406766501][/DOUBLEPOST]
Живко Груевски им е претседател на лајнава масони во Македонија, као најголемо гомно, меѓу лајната...кои го пушат таму на газдите нивни, нешто, ама мене не ме интересира тоа на кој МАЈСТОТ му го пушат,
мене ме интересира кога ќе го платат долгот, во основа околу 10 000 евра, до денес, со камати, преку 150 000. (Се работи за долг од 1993 година)
Да, инаку Вие можете да ги воспевувате лоповите масонски, ама на крајот, глава ќе им скршиме, на лајната масонски, зошто сме внуци на ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ, па нека размислат малце (за нивно здравје)
со кого си имаат работа..
На пример додека функционираше авио компанијата на Живко Груевски,
по 2 до три години му работеа бесплатно, со надеж дека ќе добијат редовно вработување!!! После тоа , нормално се прогласуе банкрот
Последно уредено: