Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Problemot so blue screen-ot e vo drajverite na grafickata. Koga i da probam da gi instaliram, se pojavuva. Ima nekoj ideja kako kje go izvedam ova? :/
Може драјверот да има некоја грешка. Инсталирај постара-стабилна верзија.
А ако не си сигурна дека е од графичката, преинсталирај Виндоус од биос.

Користам Windows 7 Professional, и сакам да го направм следново се надевам некој ке знае да ми помогне: имам креирано два усера едниот е стандард усер, а другиот администратор, како да направам на стандардниот усер да му дадам привилегија да може да инсталира програми (.exe) фајлови без употребување на администраторки пасворд. барав по нетов но не ми успеа. овде направив некој промени но ништо... (при иснталирање на нова програма на стандар усерот бара админ пасворд)

Исто така на Ц каде што е инсталиран оперативниот систем му ги дадов сите пермисии (фулл контрол), но и со тоа не се реши проблемот. Чаре? :)

Смени ги UAC (User Account Control).

Може драјверот да има некоја грешка. Инсталирај постара-стабилна верзија.
А ако не си сигурна дека е од графичката, преинсталирај Виндоус од биос.

Windows-от е преинсталиран сто пати. Нон стоп истото. Не ми дава да инсталирам никаква верзија, прекинува на среде инсталирање со блу скрин.

Да не ви се наоѓа некоја кракувана програмка за давање друг IP како Hide my IP ?

Windows-от е преинсталиран сто пати. Нон стоп истото. Не ми дава да инсталирам никаква верзија, прекинува на среде инсталирање со блу скрин.
Изгледа имаш хардверски проблем (најверојатно со графичката, можеби загрева многу и се гаси автоматски). За да се осигураш (ако досега немаш направено), отвори го компјутерот и убаво исчисти го. Ако треба стави и паста кај процесотор.
Ако пак се гаси тогаш (најверојатно) ќе треба да смениш некој дел.

Ima nekoja finta da mozam da instaliram drajveri vo safe mode?
Ако не се инсталира целосно Windows-от, неможеш да влезеш во safe mode. Само пред да почнеш со инсталирње, форматирај ја партицијата за да се осигураш дека нема некоја програма да го блокира инсталирањето.

Ако не успее со двата начина, смени го цд-то. Може тоа да е фалш.:)

Изгледа имаш хардверски проблем (најверојатно со графичката, можеби загрева многу и се гаси автоматски). За да се осигураш (ако досега немаш направено), отвори го компјутерот и убаво исчисти го. Ако треба стави и паста кај процесотор.
Ако пак се гаси тогаш (најверојатно) ќе треба да смениш некој дел.

Ако не се инсталира целосно Windows-от, неможеш да влезеш во safe mode. Само пред да почнеш со инсталирње, форматирај ја партицијата за да се осигураш дека нема некоја програма да го блокира инсталирањето.

Ако не успее со двата начина, смени го цд-то. Може тоа да е фалш.:)

Site delovi se kompletno novi. Duri i windows-ot. Uspeav da go instaliram i sega go koristam kompjuterot na safe mode.

Ти се прегрева многу, или процесорот или графичката.

Кога работат нешто на интернет немам проблем, но кога ќе уклучам некоја појака игра компјутерот ми се растартира, пес фифа или некоја друга, додека на кантер го немам овој проблем, дали некој знае до шо може да е ?

Кога работат нешто на интернет немам проблем, но кога ќе уклучам некоја појака игра компјутерот ми се растартира, пес фифа или некоја друга, додека на кантер го немам овој проблем, дали некој знае до шо може да е ?
Слаба графичка или дефект графичка. :)

Зошто неможам никако да инсталирам Мозила? уклучвам инсталација и ова ми излегвит
10634371_10202943167126314_386009672_n.jpg

Начин да се отвори .avi фалј во sony vegas pro 13 ?
или кажете некоја програма која конвертира avi to wmv ?

Последно уредено:
Може да ми каже некој начин на активација на виндовс 7? Пробав со активаторот на даз најнова верзија и нејќе.
Благодарам однапред:)

Може да ми каже некој начин на активација на виндовс 7? Пробав со активаторот на даз најнова верзија и нејќе.
Благодарам однапред:)
Пробај со активаторот на Хазар или пробај постара верзија на Даз.
Ако после активирање не се подигне виндоус-от, ресетирај го MBR.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom