Верите и самопочитта/самодовербата

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Џизс, Мери енд Џозеф, не ми се верува колку се само игнорантни новиве ликови.
Ај еден убав сончев ден можеби и ќе им текне кои зелени ги треселе, а до тогаш не ни останува ништо друго него и да им се потсмеваме освен што и ги сожалуваме
А јбга, немам срце да ги заебавам цело време, некако повеќе ги жалам него што ми се смешни

Член од
26 април 2013
Мислења
558
Поени од реакции
114
Абе момак, пак ти истото па истото. Во три поста ти пишувам, и не ме мрзи пак ќе ти кажам. Никој не докажал ни дека бог постои. Што праиме сега? Ако се докажело не ќе имаше вера. Ќе имаше знаење.

Повели ти докажи ми дека не постои ниеден од на пр. Хиндуистичките богови.
Momak toa ti vikam. Ja neam potreba od dokaz zatoa veruvam. A ti nemas dokaz za nepostoenjeto a veruvas deka nepostoi. A postojano na dokazi se potpiras.[DOUBLEPOST=1408742413][/DOUBLEPOST]
Џизс, Мери енд Џозеф, не ми се верува колку се само игнорантни новиве ликови.
Ај еден убав сончев ден можеби и ќе им текне кои зелени ги треселе, а до тогаш не ни останува ништо друго него и да им се потсмеваме освен што и ги сожалуваме
А јбга, немам срце да ги заебавам цело време, некако повеќе ги жалам него што ми се смешни
Dec aem toking abaut

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Momak toa ti vikam. Ja neam potreba od dokaz zatoa veruvam. A ti nemas dokaz za nepostoenjeto a veruvas deka nepostoi. A postojano na dokazi se potpiras.
Ова ти е грешна реченица скоро 5 години пишувам на форувам и не не гледам дека сфаќате.
Верувам дека не постои? :pos::pos::pos::pos::pos:
Не постои верување во непостоење. Бог да чува (Один се разбира, не тој твојот). Тоа е семантичка глупост.
Јас (читај добро) не верувам дека постои било кој бог.
Какви докази бе момче? Каде сум рекол дека јас имам некаков доказ? Повели цитирај каде сум рекол такво нешто. На кои тоа докази јас се потпирам?

И после ова да не се смееме и да не се подбиваме со вас?

П.С. Каков доказ ми покажа ти дека Брама не постои?

Последно уредено:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Momak toa ti vikam. Ja neam potreba od dokaz zatoa veruvam. A ti nemas dokaz za nepostoenjeto a veruvas deka nepostoi. A postojano na dokazi se potpiras.
Ахам, затоа Сварог е еднинствениот вистински бог и ти немаш докази дека он уствари не постои.:rolleyes::icon_lol:

@Атеист Редно е да го прифатиш и ти Сварог , невернику низаеден, бољи е од Тор.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Ахам, затоа Сварог е еднинствениот вистински бог и ти немаш докази дека он уствари не постои.:rolleyes::icon_lol:

Один бе море. Каков Сварог. Појма немаш ти. Моите богови само постојат твоите се измислени. :P

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601

Один бе море. Каков Сварог. Појма немаш ти. Моите богови само постојат твоите се измислени. :P

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614

За ова ќе се караме:нинџ:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Q e edinstveniot vistinski bog.
Ne si igrajte igracki i za nego postojat dokazi deka postoi :-D
Лажеш курво!!! :)
НЕ ги заблудувај смртните јаглеродни единки кои до пред 100 год живееја по само 30 години. Успесите на Летечкиот Розев Еднорог се очигледни, донесоа просперитет на сите полиња, медицина, наука, духовно ослободување од прангите на садистичките богови.........
и да не заборавам, НЕ веруваме, ЗНАЕМЕ!!!:P

Член од
17 јануари 2012
Мислења
1.044
Поени од реакции
644
Лажеш курво!!! :)
НЕ ги заблудувај смртните јаглеродни единки кои до пред 100 год живееја по само 30 години. Успесите на Летечкиот Розев Еднорог се очигледни, донесоа просперитет на сите полиња, медицина, наука, духовно ослободување од прангите на садистичките богови.........
и да не заборавам, НЕ веруваме, ЗНАЕМЕ!!!:P
До кога ке следите богови кои припагаат на вториот и третиот ешалон на богови-чиновничиња.:P
Q со својата мок им ја дава тааа можност на другите без они и да бидат свесни дека постапуваат по нечии упатства.:D

Kajgana Shop

На врв Bottom