LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Феминист тејк овер се случувало овде бре!
Уште бугари ни фалат
Уште бугари ни фалат
Не се свесен колку грешиш за црната расаП.С. Јавно имам кажано дека сум расист во поглед на жените, ...... никако не можам да ги сварам како можни партнерки/девојки/жена од жолтата или црната раса
Ууууууу, расист еден низаеден. А црвените ги сакаш ли?П.С. Јавно имам кажано дека сум расист во поглед на жените, ...... никако не можам да ги сварам како можни партнерки/девојки/жена од жолтата или црната раса
Бербер брада не бираУуууууу, расист еден низаеден. А црвените ги сакаш ли?
Омилени ми се црвените[DOUBLEPOST=1408694796][/DOUBLEPOST]Ууууууу, расист еден низаеден. А црвените ги сакаш ли?
И јас викам дека пржени скакулци, и динстано кучешко е топ, ама ти никако да пробашНе се свесен колку грешиш за црната раса
Јааааааааааа мајката, миправи стапици а?
Speechless?Јааааааааааа мајката, миправи стапици а?
Лажеш ко атеист.Ај да ти одговорам на претходното. БИ ја одбил, иако не е многу битно нели?
А како ке провериш како стои црвена фуга на црна плочка и бела позадинаП.С. Јавно имам кажано дека сум расист во поглед на жените, ...... никако не можам да ги сварам како можни партнерки/девојки/жена од жолтата или црната раса
Ќе ти верувам тебе[DOUBLEPOST=1408697481][/DOUBLEPOST]А како ке провериш како стои црвена фуга на црна плочка и бела позадина
Веројатно има бркови...ОФ, леле и феминистка ли овде дојде? Па и да ни држи лекции за порова рамноправност?
ФУЈ, ако мислиш на бркови под мишкаВеројатно има бркови...