Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За колку време користење?Дали е нормално цена за цилиндрични леќи цена од 4980 ден плус 1000 и кусур за течности. Веќе ги порачав. Фала за одговор
за една година мислам, првпат ќе носамЗа колку време користење?
Не знам дали се скапи јас годишни ќе си купам за некое време 1800 денари али твоите цилиндрични така да нз..за една година мислам, првпат ќе носам
Вештачки солзи купи си, и мене ми се сушат многу и така го решавам тој проблем..Јас почнав да носам леќи пред некоја недела и подобро е него со наочари, супер гледам али многу ми се сушат очите.. Ај помош ве молам ако знае некој или ако го имал истиот проблем..
Ќе си купам, ама ми рекоа дека врз леќите не смеело да се става ништо (ни капки за очи, ни вештачки солзи) затоа што се оштетувале леќите.. #ConfusedВештачки солзи купи си, и мене ми се сушат многу и така го решавам тој проблем..![]()
И мене тоа ми го имаат кажано али ја ставав па за среќа ништо не ми еЌе си купам, ама ми рекоа дека врз леќите не смеело да се става ништо (ни капки за очи, ни вештачки солзи) затоа што се оштетувале леќите.. #Confused
Фала.Прегледај го приврзокот 99135
Правилна .........................Неправилна
Јас земав леќи од оптика "Ленс" во Тавталиџе, 1600 е едно кутивче со 6 леќи (месечни, ама ако по дома носиш наочари а леќи само за искачање, школо и такви ствари ќе ти траат подолго). Диоптерот мислам дека нема везе со цената, само работата е што треба да земеш две кутивчиња со леќи пошто ти се различен диоптер очите(btw во едно кутивче сите леќи се ист диоптер). Иначе ако купуваш леќи не очекувај да поминеш евтино, али во секој случај многу поубаво се гледа со леќи. Тоа за социјално појма неам..Колку ќе ме кошта да земам леќи за -1.00 и -1.50 ? Дали се исплаќаат повеќе од наочари, колку се најефтините?
П.С: Дали доколку си имал диотер над 1 независно - / +, стаклата ги наплаќале социјално или определен процент го враќаат, а твое било само рамките да ги платиш?
Јас па со наочари гледам поубаво али баш ич не ги носам..Ни по дома.Јас земав леќи од оптика "Ленс" во Тавталиџе, 1600 е едно кутивче со 6 леќи (месечни, ама ако по дома носиш наочари а леќи само за искачање, школо и такви ствари ќе ти траат подолго). Диоптерот мислам дека нема везе со цената, само работата е што треба да земеш две кутивчиња со леќи пошто ти се различен диоптер очите(btw во едно кутивче сите леќи се ист диоптер). Иначе ако купуваш леќи не очекувај да поминеш евтино, али во секој случај многу поубаво се гледа со леќи. Тоа за социјално појма неам..