Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
За тие што се на PTCircle .

Имам направено апгрејд од 6 долари . Ќе можам payout да направам ?
Читав нешто дека морало Add Funds . Aко направам Add Funds ќе можам да ги искористам за следен месец членство да си платам ?

Имам направено апгрејд од 6 долари . Ќе можам payout да направам ?
Читав нешто дека морало Add Funds . Aко направам Add Funds ќе можам да ги искористам за следен месец членство да си платам ?
Не ти треба адд фундс ако имаш апгрејд.

Браво бе Иван, ти најпаметен тука. Само ти имаш земено пари од нив. А ти да прочиташе подобро што пишува и подоле од тоа Do NOT waste your money and your time, we do not reply to answerts about pending payout? Ако не прочита, јас ќе ти кажам. BUT THE ASNWERT IS THE SAME. NO! PAYPAL IS NOT MORE AVAILABLE, што значи дека не исплаќаат преку Paypal (а не е ни чудно што Paypal ги откачиле кога дознале за каква scam страница станува збор).

Во право си, немој да кликаш веќе.

Како на PTCircle да направам исплата каква картичка да земам (препорачајте) и од како да подигнам пари (help me) со тоа Request Payout

Како на PTCircle да направам исплата каква картичка да земам (препорачајте) и од како да подигнам пари (help me) со тоа Request Payout

Visa electron на нлб тутунска(НАЈДОБРА). За повеќе информации околу поврзување, подигање пиши пп, ќе ти објаснам до утре, ми се спие сега..

Има некој подиганато пари од Skrill преку Visa Internet oд Стопанска ??

@NaughtyByNature пријателе.. а за вадење пари како направи ти од ПВ, преку пејза ги вадеше.. или имаш смучкано некој пејпал нешто ?

Кликам на еден нов не-проверен сајт,ист како птцирцле само за еден ден без инвестиција се заработува 3$,инвестиција не треба за да ги исплатиш парите,минимална исплата 4$ преку Скрил,Пејпал,ПерфектМ,Егопеј, прво ке побарам исплата па ако добијам исплата ке го споделам тука сајтот,ако некој сака на не-сигурно да проба, нека пиши ПП :X3:

@NaughtyByNature пријателе.. а за вадење пари како направи ти од ПВ, преку пејза ги вадеше.. или имаш смучкано некој пејпал нешто ?
Под б), ама немам ништо искеширано до сега. Не сум ни решил како ќе ги вадам, уште калкулирам опции.
Aко направам Add Funds ќе можам да ги искористам за следен месец членство да си платам ?
И мене ме интересира ова. Даваат опција после првото вложување да надоградуваш од баланс, или мора пак од мои пари?

Под б), ама немам ништо искеширано до сега. Не сум ни решил како ќе ги вадам, уште калкулирам опции.
И мене ме интересира ова. Даваат опција после првото вложување да надоградуваш од баланс, или мора пак од мои пари?
Јас прочитав дека само еднаш треба да се инвестира... @IvicaPunK нека ни каже

Само еднаш инвестирај те на ПТциркле, купете мембершип. Тоа е тоа, повеќе не треба.

Иначе 10ти ден уште исплатата ми е pending:cautious:

И јас ја добив денес оваа 10-центната реклама на PaidVerts :D
Keqsocf.png

Него според ова шо имам околу 10.000BAP, што во превод значат тие, дека најголемата реклама која би можел да ја добијам е 10000*0.0005 = 5$ или.. ?

И планирам пример да вложам уште неколку 10тина долари, да идам во таа 4тата БАП група, со 48к+ БАП поени.. што значи тоа.. колку би можел тогаш да добивам најскапи реклами.. ?

И ова, за апгрејд на мембершип, тоа единствено може да се изведе само преку PV balance-от што ти е.. нема некоја друга опција.. како преку пејпал или слично ? :^)

И јас ја добив денес оваа 10-центната реклама на PaidVerts :D
Keqsocf.png

Него според ова шо имам околу 10.000BAP, што во превод значат тие, дека најголемата реклама која би можел да ја добијам е 10000*0.0005 = 5$ или.. ?

И планирам пример да вложам уште неколку 10тина долари, да идам во таа 4тата БАП група, со 48к+ БАП поени.. што значи тоа.. колку би можел тогаш да добивам најскапи реклами.. ?

И ова, за апгрејд на мембершип, тоа единствено може да се изведе само преку PV balance-от што ти е.. нема некоја друга опција.. како преку пејпал или слично ? :^)
па ќе добиваш повисоки реклами кога ќе бидеш во повисока група

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom