Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти треба адд фундс ако имаш апгрејд.За тие што се на PTCircle .
Имам направено апгрејд од 6 долари . Ќе можам payout да направам ?
Читав нешто дека морало Add Funds . Aко направам Add Funds ќе можам да ги искористам за следен месец членство да си платам ?
Браво бе Иван, ти најпаметен тука. Само ти имаш земено пари од нив. А ти да прочиташе подобро што пишува и подоле од тоа Do NOT waste your money and your time, we do not reply to answerts about pending payout? Ако не прочита, јас ќе ти кажам. BUT THE ASNWERT IS THE SAME. NO! PAYPAL IS NOT MORE AVAILABLE, што значи дека не исплаќаат преку Paypal (а не е ни чудно што Paypal ги откачиле кога дознале за каква scam страница станува збор).
Како на PTCircle да направам исплата каква картичка да земам (препорачајте) и од како да подигнам пари (help me) со тоа Request Payout
Под б), ама немам ништо искеширано до сега. Не сум ни решил како ќе ги вадам, уште калкулирам опции.@NaughtyByNature пријателе.. а за вадење пари како направи ти од ПВ, преку пејза ги вадеше.. или имаш смучкано некој пејпал нешто ?
И мене ме интересира ова. Даваат опција после првото вложување да надоградуваш од баланс, или мора пак од мои пари?За тие што се на PTCircle .
Aко направам Add Funds ќе можам да ги искористам за следен месец членство да си платам ?
Јас прочитав дека само еднаш треба да се инвестира... @IvicaPunK нека ни кажеПод б), ама немам ништо искеширано до сега. Не сум ни решил како ќе ги вадам, уште калкулирам опции.
И мене ме интересира ова. Даваат опција после првото вложување да надоградуваш од баланс, или мора пак од мои пари?
па ќе добиваш повисоки реклами кога ќе бидеш во повисока групаИ јас ја добив денес оваа 10-центната реклама на PaidVerts
![]()
Него според ова шо имам околу 10.000BAP, што во превод значат тие, дека најголемата реклама која би можел да ја добијам е 10000*0.0005 = 5$ или.. ?
И планирам пример да вложам уште неколку 10тина долари, да идам во таа 4тата БАП група, со 48к+ БАП поени.. што значи тоа.. колку би можел тогаш да добивам најскапи реклами.. ?
И ова, за апгрејд на мембершип, тоа единствено може да се изведе само преку PV balance-от што ти е.. нема некоја друга опција.. како преку пејпал или слично ? :^)