IvicaPunK
Старо нов член
Не, другиве ги исплаќаат еднаш во 35-40 дена, нив им е редот сегаА Skrill нешто проблем има?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, другиве ги исплаќаат еднаш во 35-40 дена, нив им е редот сегаА Skrill нешто проблем има?
Ни трага, ни глас од исплата на PTCircle.Прашав еднаш, пак ќе прашам. Што е со PTCircle? Некоја исплата сега брзо?
А на кој сервис бараш да искешираш ако не е тајна? Пејпал? Скрил? А инвестираше 6$ пред да побараш исплата (преку add funds, не преку upgrade)? Не ме сфаќај погрешно, ама мислам дека нешто погрешно си направил. Тоа што си изненаден за доларот што ти го земале за супорт, ме наведува да мислам дека слабо читаш TOS/FAQ.Ни трага, ни глас од исплата на PTCircle.
https://imageshack.com/i/p5NqU8zNj
Дури и им пишав у супорт пред 5-6 дена и ми земаа 1 долар заради тоа. Капак на се е тоа што уште ми немаат ништо вратено до сега. Мој предлог е да не вложувате на оваа страница и да си го губите времето.
Не е никаква тајна, побарав исплата преку Skrill. Инвестирав 6$ исто преку Skrill и ги имам прочитано TOS/FAQ, само сметам дека не е фер да земаат пари и за поддршка, а воопшто да не ти вратат ништо.А на кој сервис бараш да искешираш ако не е тајна? Пејпал? Скрил? А инвестираше 6$ пред да побараш исплата (преку add funds, не преку upgrade)? Не ме сфаќај погрешно, ама мислам дека нешто погрешно си направил. Тоа што си изненаден за доларот што ти го земале за супорт, ме наведува да мислам дека слабо читаш TOS/FAQ.
Ако не ви плати ptcircle, ке ви плати @IvicaPunK тој ве убедваше дека страната исплаќаНи трага, ни глас од исплата на PTCircle.
https://imageshack.com/i/p5NqU8zNj
Дури и им пишав у супорт пред 5-6 дена и ми земаа 1 долар заради тоа. Капак на се е тоа што уште ми немаат ништо вратено до сега. Мој предлог е да не вложувате на оваа страница и да си го губите времето.
Ако не ви плати ptcircle, ке ви плати @IvicaPunK тој ве убедваше дека страната исплаќа![]()
А што е со BTCCircle? Клика некој?
Јас кликам на тој сајт со надеж дека ќе им текне да го сменат тоа бит коинот...Погоре пишав, сега исплаќаат Egopay Perfect Money и Bitcoin.. А заборавив да спомнам дека најверојатно у скоро време и инстант ќе има. Отворете прувс ќе видите дека секој ден си исплаќаат. Скрил ги исплаќаат до 15 дена а другиве над 30.. И ете сега застој има некој ради другите, ама не е страшно, се десило и пред тоа. И Админот пиша дека треба сите пендинг да бидат исплатени до 22. Јас им верувам и влегов тритиум...
Тоа ти е сестринска на ptcircle, ваљда знаеш... И ваљда знаеш дека испкаќаат у биткоин. А биткоинот почна многу да опаѓа у последно време и баталив. Плус нема рентани реферали..
Јас кликам на тој сајт со надеж дека ќе им текне да го сменат тоа бит коинот...
-Unapređenje/obnova nivoa se računa kao uplata, pa ako unaprijedite/obnovite nivo prije prve isplate nije više potrebno napraviti uplatu.А на кој сервис бараш да искешираш ако не е тајна? Пејпал? Скрил? А инвестираше 6$ пред да побараш исплата (преку add funds, не преку upgrade)? Не ме сфаќај погрешно, ама мислам дека нешто погрешно си направил. Тоа што си изненаден за доларот што ти го земале за супорт, ме наведува да мислам дека слабо читаш TOS/FAQ.
Со иста вредност се, да, но еве пример ти пуштаат 20 долари на биткоин акаунтот и тие автоматски се конвертираат во биткоини. И еве 20 долари моментално се 0.0408 биткоини. Како што ќе се намалува нивната вредност така ќе се намалува и доларот, односно 0.0408 ќе си останат и истите ќе вредат помаку долари. Размисли.[DOUBLEPOST=1408348957][/DOUBLEPOST]Рекламите се со иста вредност како на PTCircle така да не менува тоа што биткоинот паднал
Не е никаква тајна, побарав исплата преку Skrill. Инвестирав 6$ исто преку Skrill и ги имам прочитано TOS/FAQ, само сметам дека не е фер да земаат пари и за поддршка, а воопшто да не ти вратат ништо.
Доколку има исплати ќе пишам тука, а дотогаш мој совет е да не вложувате ништо на оваа страна.
Браво бе Иван, ти најпаметен тука. Само ти имаш земено пари од нив. А ти да прочиташе подобро што пишува и подоле од тоа Do NOT waste your money and your time, we do not reply to answerts about pending payout? Ако не прочита, јас ќе ти кажам. BUT THE ASNWERT IS THE SAME. NO! PAYPAL IS NOT MORE AVAILABLE, што значи дека не исплаќаат преку Paypal (а не е ни чудно што Paypal ги откачиле кога дознале за каква scam страница станува збор).Со иста вредност се, да, но еве пример ти пуштаат 20 долари на биткоин акаунтот и тие автоматски се конвертираат во биткоини. И еве 20 долари моментално се 0.0408 биткоини. Како што ќе се намалува нивната вредност така ќе се намалува и доларот, односно 0.0408 ќе си останат и истите ќе вредат помаку долари. Размисли.[DOUBLEPOST=1408348957][/DOUBLEPOST]
Џабе си потрошил долар, во support со ГОООЛЕМИ букви ти пишува:
Do NOT waste your money and your time,
we do not reply to answerts about pending payout
Отвори форум и биди у тек со настаните, имаш и Ex Yugoslavian подфорум ако незнаеш англиски, не туку спамај глупости без врска.