ukraden iphone5

• Креатор на темата Креатор на темата deleva_marija
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 ноември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Zdravo mi dadoa ukraden iphone 5 od Malta dali moze nekako da me locirat? dali moze da provere nekoj dali go ima na crnata lista i dali nekoj nesto imal slicno takvo iskustvo?

може како неможе одма те фаќаат

И да не те најдат нема долго да ти потрае,никој не видел аир од крадени пари и крадена роба.

И да не те најдат нема долго да ти потрае,никој не видел аир од крадени пари и крадена роба.
Мисли си.
ОНТОПИК- Ако типот не активирал Icloud и телефонот можеш да си го користиш, фурај си го ич да не ти чуе(y)

Ево у Тетово ги отклучуват Ајклоуд Ајфоните

? Како не бе. Има има ама не е ефтинко

? Како не бе. Има има ама не е ефтинко
Ја ке ти дадам два 5с па отклучи ги на ајклод, доста тресеш глупости епл не пие нафта сите телефони од 4с па нагоре не можат да се отклучат пошто оди преку епл серверот

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 using Tapatalk

Ја ке ти дадам два 5с па отклучи ги на ајклод, доста тресеш глупости епл не пие нафта сите телефони од 4с па нагоре не можат да се отклучат пошто оди преку епл серверот

Шо бе мене ќе ми ги даваш. Да го даваш на тој у Тетово или Приштина и да плаќаш. Све има да знаеш

Шо бе мене ќе ми ги даваш. Да го даваш на тој у Тетово или Приштина и да плаќаш. Све има да знаеш
Хаха

Идат от швицарска у Приштина. И таму одма ги средуваат. А ако имаш проблем оди прашуј и барај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom