- Член од
- 23 ноември 2008
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 0
Zdravo mi dadoa ukraden iphone 5 od Malta dali moze nekako da me locirat? dali moze da provere nekoj dali go ima na crnata lista i dali nekoj nesto imal slicno takvo iskustvo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најубаво да се обратиш до МВР, со сигурност ќе ти излезат во пресрет.dali moze da provere nekoj dali go ima na crnata lista i dali nekoj nesto imal slicno takvo iskustvo?
Мисли си.И да не те најдат нема долго да ти потрае,никој не видел аир од крадени пари и крадена роба.
Добар вицЕво у Тетово ги отклучуват Ајклоуд Ајфоните
Добар виц
Sent from my Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 using Tapatalk
Хаха добар си, како ги пробил со doulci ?Одамна косовар ги проби. Криво ти е бе
Ја ке ти дадам два 5с па отклучи ги на ајклод, доста тресеш глупости епл не пие нафта сите телефони од 4с па нагоре не можат да се отклучат пошто оди преку епл серверот? Како не бе. Има има ама не е ефтинко
Ја ке ти дадам два 5с па отклучи ги на ајклод, доста тресеш глупости епл не пие нафта сите телефони од 4с па нагоре не можат да се отклучат пошто оди преку епл серверот
Sent from my Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 using Tapatalk
ХахаШо бе мене ќе ми ги даваш. Да го даваш на тој у Тетово или Приштина и да плаќаш. Све има да знаеш