Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Доста плачете бе. Не ни го сакаше клубот, си ја сакаше родната Барса, кој го ебе! Да, е играчиште, и го обожавав, ама преку таквото од лигловци и педерчиња. Венгер имаше убава визија и играчи, ама сите педерчиња еден по еден си отидоа. Да останеа сите ќе имавме тим и можеби титула веќе.

Лигуш, ме заболе како изиграл за Челзи.

Де бре што сте се разлигавиле како пизди некои, и не само тука, сите фанови на Арсенал по светот у депресија паднаа од утакмицата синоќа.

Аман, помирете се, Венгер не можеше да го врати Фабрегас назад, таа позиција беше пополнета, требаше или Ремзи или Озил да седат на клупа, или пак Фабрегас, а сигурно немаше да дојде за да седи на клупа.

Како професионалец сега нормално е дека ќе го даде својот максимум за Челзи, ќе игра добро и ако паѓате у транс на секоја негова асистенција лесно ќе се оболите.

Освен тоа, траснфер периодот не е уште завршен за нас, а сеуште не сме го ни виделе најдобриот состав заедно (Озил, Санчез, Тео, Ремзи).

Е сега, сето ова што го кажав ќе биде релевантно само ако дојде ДМ играч, оти јас верувам дека Венгер не му се даваа 30 милиони за Фабрегас оти имаше други приоритети, но ако на крајот останеме со Артета како првотимец, дополнето со фактот дека Жиру и Саного ни се шпицови, веројатно најслабите во топ5 тимовите, и јас ќе го сметам пропуштањето на Фабрегас како голема и клучна грешка, оти у тој случај не знам за што си чувал Венгер парите.

Де бре што сте се разлигавиле како пизди некои, и не само тука, сите фанови на Арсенал по светот у депресија паднаа од утакмицата синоќа.

Аман, помирете се, Венгер не можеше да го врати Фабрегас назад, таа позиција беше пополнета, требаше или Ремзи или Озил да седат на клупа, или пак Фабрегас, а сигурно немаше да дојде за да седи на клупа.

Како професионалец сега нормално е дека ќе го даде својот максимум за Челзи, ќе игра добро и ако паѓате у транс на секоја негова асистенција лесно ќе се оболите.

Освен тоа, траснфер периодот не е уште завршен за нас, а сеуште не сме го ни виделе најдобриот состав заедно (Озил, Санчез, Тео, Ремзи).

Е сега, сето ова што го кажав ќе биде релевантно само ако дојде ДМ играч, оти јас верувам дека Венгер не му се даваа 30 милиони за Фабрегас оти имаше други приоритети, но ако на крајот останеме со Артета како првотимец, дополнето со фактот дека Жиру и Саного ни се шпицови, веројатно најслабите во топ5 тимовите, и јас ќе го сметам пропуштањето на Фабрегас како голема и клучна грешка, оти у тој случај не знам за што си чувал Венгер парите.
Мислам дека изборот беше Санчез или Фабрегас.

Ме заболе qrot искрено за овој плачково. Нити сакам веќе име да му спомнам.. Играл за Арсенал, фала му и сеа глава нека крши. Не е веќе играч на Арсенал и толку.

10410995_10152435840142713_1722822474311446222_n.jpg

10625017_10152435840012713_3974278125739010833_n.jpg

10390021_10152435840377713_8557541627465822738_n.jpg

Можно е вечер и Кембел да е стартер.. Незнам колку имаат дадено кладилнициве за 2ка ама јас ја играм сигурно.

Ќе одите на вашиот собир вечер(Milky's мислам дека беше местото)? :P

Ааа епа ок ќе идам и јас, ме викна другар gunner да се видам со него а јас доаѓам сеир да му пукам :P

Ми беше вчера криво кога го гледав во син дрес но тоа е,тој сакаше кај нас но немаше место. Сите се фативте за неговите асистенции,никој не коментира за асистенцијата на Санчез. Ова е уште прво коло сепак. :)

Кембел ќе игра прва вечер. Мора да го тури Венгер, ако има муда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom