Ф
Флеш
Гостин
Ептен си по звонарките,диско ера ... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Videata sa super samo edno nesto ne lici toaa komentarite ama ke se sredat toa se po red![]()
ke vi pokazu ja na vas nenormalni i ovoj onoj sve sto sakate pisujte ali ke zapamtete be taka nema da ostavu da ne vi vozvratu ali na polos naci pa sto sakate pisuivajte vie so toj nemozete nisto da napravate na mene na vas samite ke si napravete loso nema naa mene nisto da mi napraveteАбе дали си ти нормален?
Пеер остај ги, немаат истенчен музички вкус па одма со вреѓање.Де бе ама сте глупи па вие со тоа коментарите, `за гревој` `иди лечи се` `ментален си` `да умреш` и слични глупости.[DOUBLEPOST=1405953581][/DOUBLEPOST]
Кико Вршник Машина и НЕЈМААААААААААААААААААААААААРРРРРРРРРРРРРРР![]()
ke vi pokazu ja na vas nenormalni i ovoj onoj sve sto sakate pisujte ali ke zapamtete be taka nema da ostavu da ne vi vozvratu ali na polos naci pa sto sakate pisuivajte vie so toj nemozete nisto da napravate na mene na vas samite ke si napravete loso nema naa mene nisto da mi napravete
Батали ги царе, терај си ја музиката. Кога ќе станеш славен сите ќе сакаат да ти бидат другари. Одлични ти се спотовите.Brat ti be ????[DOUBLEPOST=1406657363][/DOUBLEPOST]
A jas mislam deka treba vakvite kako vas forumcii sto komentiraat gluposti i sto stavaat sekakvi dvolicni komentari da ve izbrisat zasekogas od ovaa forumot i da ne postoite jas samo toa znam da taka nema da gi upropastuvate furmite i site naslovi na kajgana forumot .a ovaa so pecurkite vie nemate ni poim na kakvi pecurki kje naidete .![]()
![]()
![]()
![]()
Батали ги царе, терај си ја музиката. Кога ќе станеш славен сите ќе сакаат да ти бидат другари. Одлични ти се спотовите.
Ништо не разбираш беГледам на Веселинова сите другари и станааИ она беше како Кико на времето (пред 3 4 години) па до ден денес и на 21 година го јаде реметот.
Big things have small beginnings.Ништо не разбираш беСите почетоци се тешки.
Шушуљајки брату, ништо да не те чудит.Ко ќе ги глеаш истиве видеа после 10 години што си се снимал кај шо играш ко дунда, ќе си ја чукаш главата ама касно ќе е![]()