Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
На него немам ни денар вложено, не ни планирам да вложувам таму.. да не ми дојдат па ногу пари :) ... шала секако.. сакав да оставам на еден сајт да видам како ќе ми оди работата кога би почнал од 0.. да видам колку брз ќе биде напредокот.. и ... бавен е :)
Ако сфатив добро, од тие другите два сајта од кога си вложил за тоа голден членство или како и да е, после 2 месеци почнале некакви пари да ти стигаат? Е сега, дали веднаш можеш да вложиш или треба да се шлепаш прво неколку месеци?

За тие што работат ПТЦ . Знаете некој адон или скрипта која ќе го лажира фокусот во табот каде што тече рекламата ? И дали би можеле да ме фатат, пошто по моја логика мислам дека не би требале да дознаат.

Сосема нов начин на заработка на интернет..достапен и за македонија...
http://www.fxlider.com/mk/lp/investirajte-24-casa-dnevno/?tag=httpoolMK&tag1=zarabotetenainternet
Има некој искуства ?
Што,како за колку време испаѓаат колку проценти сигурна заработка,и дали само над 18 години можат да заработуваат или личности од сите возрасти..

http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/168742-Visoki-kazni-za-neovlasteno-trguvanje-preku-Internet

:eek:

Стигаат купишта 0.001 и 0.0005 ама стигнаа и 2 по 0.01, не знам дали виде на сликата.[DOUBLEPOST=1408096942][/DOUBLEPOST]Има некој примено исплата од PTCircle деновиве?
Е јбг, искоментирав пред да ја видам сликата. Иначе вчера видов дека на тоа апгрејдот од 0.05 му истекува важноста штом ти бидат доделени реклами во вредност од 2000BAP, така да профитот ти е 0.95$ во идеален случај, ако кликнеш на се што ќе ти стигне. Just sayin. Сепак мислам дека се исплати.

За тие што работат ПТЦ . Знаете некој адон или скрипта која ќе го лажира фокусот во табот каде што тече рекламата ? И дали би можеле да ме фатат, пошто по моја логика мислам дека не би требале да дознаат.
Мој човек. Страшно многу ми значи тоа дали можам да си бркам работа дур тече тајмерот. Гуглав слични ствари, фори за да чуваш 2 таба во фокус и сл. ама без успех. Така да, ако налеташ на нешто пиши обавезно.
Како алтернатива, можеш да користиш 2 броусера, пр. Хром и Мозила и да ги чуваш во window mode. На некои од ПТЦ сајтовиве можеше финтава, ама да ме убиеш не знам кои. Пробај си.

Кога сме кај табови, фокус и гледање реклами во позадина, вчера открив дека Cashnhits.com има autosurf опција (за free members). Има околу 800 реклами дневно, секоја е по 0.00009$, па искача 0.072$ на ден, што не е лошо за неправење ништо. Лошо е што рекламиве траат по ~1 мин, па за да скрпиш 0.072 требаат околу 13 саата. Ама па можеш да исклучиш кога сакаш и да заработиш колку и да откуцал тајмерот. Во секој случај се исплати, ако поминувате доста време на пц, само уклучуваш аутосурф-от и ги тргаш тие 2 таба на страна.
Плус, сајтов важи за безбеден, исплаќа на Paypal и Payza, а со кликање на регуларните реклами + аутосурф може да се стигне до 0.1$ на ден.
http://www.cashnhits.com/index.php?ref=Blakpope

ПС. Ова инспекцииве и неовластеново тргување преку Интернет не тангираат нас, ПТЦ корисниците, или само тие што си играат со берзи и акции?

Е јбг, искоментирав пред да ја видам сликата. Иначе вчера видов дека на тоа апгрејдот од 0.05 му истекува важноста штом ти бидат доделени реклами во вредност од 2000BAP, така да профитот ти е 0.95$ во идеален случај, ако кликнеш на се што ќе ти стигне. Just sayin. Сепак мислам дека се исплати.

Мој човек. Страшно многу ми значи тоа дали можам да си бркам работа дур тече тајмерот. Гуглав слични ствари, фори за да чуваш 2 таба во фокус и сл. ама без успех. Така да, ако налеташ на нешто пиши обавезно.
Како алтернатива, можеш да користиш 2 броусера, пр. Хром и Мозила и да ги чуваш во window mode. На некои од ПТЦ сајтовиве можеше финтава, ама да ме убиеш не знам кои. Пробај си.

Кога сме кај табови, фокус и гледање реклами во позадина, вчера открив дека Cashnhits.com има autosurf опција (за free members). Има околу 800 реклами дневно, секоја е по 0.00009$, па искача 0.072$ на ден, што не е лошо за неправење ништо. Лошо е што рекламиве траат по ~1 мин, па за да скрпиш 0.072 требаат околу 13 саата. Ама па можеш да исклучиш кога сакаш и да заработиш колку и да откуцал тајмерот. Во секој случај се исплати, ако поминувате доста време на пц, само уклучуваш аутосурф-от и ги тргаш тие 2 таба на страна.
Плус, сајтов важи за безбеден, исплаќа на Paypal и Payza, а со кликање на регуларните реклами + аутосурф може да се стигне до 0.1$ на ден.
http://www.cashnhits.com/index.php?ref=Blakpope

ПС. Ова инспекцииве и неовластеново тргување преку Интернет не тангираат нас, ПТЦ корисниците, или само тие што си играат со берзи и акции?
Ќе истрошиш струја во вредност од 70$ за тие 0.07 :D

Ќе истрошиш струја во вредност од 70$ за тие 0.07 :D
Сега на ова ќе ти одговори: "Абе ја секако дремам по 13 часа на ден, вака барем ќе заработам. Еден денар еден, кој ти го дава!? Вие па сакате ништо да не работите, а пари да земате, е кај го има тоа!?"

А не знае дека да го исклучи компјутерот на еден час, повеќе ќе заштеди од цела негова месечна заработка на тој сајт. :icon_lol: :tapp:

Сега на ова ќе ти одговори: "Абе ја секако дремам по 13 часа на ден, вака барем ќе заработам. Еден денар еден, кој ти го дава!? Вие па сакате ништо да не работите, а пари да земате, е кај го има тоа!?"

А не знае дека да го исклучи компјутерот на еден час, повеќе ќе заштеди од цела негова месечна заработка на тој сајт. :icon_lol: :tapp:

Ти кутриот, прво што ти текна е да го остајш компјутерот дур спиеш, а?

Пред да омаловажуваш, треба да знаеш дека има луѓе што имаат вистинска работа преку интернет и со тоа зимаат плата многу повеќе отколку ти додека дремеш на темава, а си толку паметен па не ти треба тој денар. Исто така, има фамилии што поседуваат само еден компјутер, па доволно е по 1 саат да седне некој, па да фати пола ден. У такви случаи, аутосурф уклучен или не, не ти мења ништо, освен што може да ти заштеди 10 минути што ќе ги потрошиш на кликање на реклами на друг сајт, за истите пари (знам, и тоа ти е смешно, ама верувал или не, постот се однесуваше на птц сајтови)

А сега, исклучи компјутерот (као што ти е изгасен телевизорот, ко што ти е изгасена климата/вентилаторот, ко што ти се изгасени сијалиците, ко што ти е изгасен телефонот пошо за да го напуниш треба струја, ко што не ти пере машина за алишта и можда за садови, а и ѕидниот саат можеш да го баталиш пошо троши батерии. Ем ти ќе заштедиш купишта, ем ние смотаните ќе си пуштаме аутосурф без никој да ни кажува дека сме глупи.

треба да знаеш дека има луѓе што имаат вистинска работа преку интернет и со тоа зимаат плата многу повеќе отколку ти додека дремеш на темава, а си толку паметен па не ти треба тој денар. Исто така, има фамилии што поседуваат само еден компјутер, па доволно е по 1 саат да седне некој, па да фати пола ден. У такви случаи, аутосурф уклучен или не, не ти мења ништо, освен што може да ти заштеди 10 минути што ќе ги потрошиш на кликање на реклами на друг сајт, за истите пари (знам, и тоа ти е смешно, ама верувал или не, постот се однесуваше на птц сајтови)
Супер. Така барем ќе ти се исплати беспотребното дремењето на нет. Кога ќе те прашаат дома, зошто дремеш на Фејсбук по цел ден, ќе им кажеш дека заработуваш. :icon_lol:

Колку што истражив, најдов исплати од играва. Ако сака некој да се зачлени преку мене, нека повели, http://goldenchase.net/?i=308728 ако не, не мора :)
Исто ја почнав и нареднава ми се гледа интересна, а за исплаќање не знам. Инаку и двете плаќаат преку Payeer.
http://jurapark-adventure.com/?i=2247

Ако сфатив добро, од тие другите два сајта од кога си вложил за тоа голден членство или како и да е, после 2 месеци почнале некакви пари да ти стигаат? Е сега, дали веднаш можеш да вложиш или треба да се шлепаш прво неколку месеци?

Токму така, на двата вложив по 80-тина долари некаде околу 20ти Април, а почнав со исплатите некаде околу средината на Јуни...

Секако дека можеш веднаш да вложиш, камо да го направев и јас тоа од почетокот кога се регистрирав.. а не да чекав 4 месеци „да се уверам“ дека сајтовите се добри.. али шта је ту је :)

Само ќе бидам искрен, и да се регистрираш моментално, те советувам да не брзаш веднаш да вложиш, поради некои проблеми што ги имаат сајтовите моментално со Пејпал-от.. и им се стопирани скоро сите исплати („ветено“ е дека за недела-две се ќе се оправи)... така да иако многу се сомневаат дека ова ќе е крајот на овие 3те најмоќни сајтови на денешницата - јас си останувам со позитивната мисла, ќе ги упатувам членовите да се регистрираат.. но да не брзаат да уплатат одма пари.. барем до крајов не месецот.. тогаш би требало да се знае дали сајтовите ќе прераснат во уште поголеми и појаки надминувајки вака озбилни проблеми.. или отидоа јабана.

Пријателе не обидувај се залудно.. ќе те фатат.. ако не денес - утре, ако не утре задутре.. ако не задутре...... тоа ќе биде баш во моментот кога после некое време конечно си собрал добра пара за исплата „мачејки“ се со кликањево.. и ќе го јадеш банот.. и ќе има мајки-шајки... ПТЦ страните овакви онакви...

@NaughtyByNature : дај прати ми во ЛП да видам тоа кај referrals commissions што како колку имаш заработено од мене.. пошто купив одма 3.5$ buld ad реклами и оној 0.05$ рециклиер бла што и да беше..
Ме интересира да видам како одприлика идат комисииве, да знам дали да се замарам да врабувам и ја нови членови :D

Само ќе бидам искрен, и да се регистрираш моментално, те советувам да не брзаш веднаш да вложиш, поради некои проблеми што ги имаат сајтовите моментално со Пејпал-от.. и им се стопирани скоро сите исплати („ветено“ е дека за недела-две се ќе се оправи)... така да иако многу се сомневаат дека ова ќе е крајот на овие 3те најмоќни сајтови на денешницата - јас си останувам со позитивната мисла, ќе ги упатувам членовите да се регистрираат.. но да не брзаат да уплатат одма пари.. барем до крајов не месецот.. тогаш би требало да се знае дали сајтовите ќе прераснат во уште поголеми и појаки надминувајки вака озбилни проблеми.. или отидоа јабана

....Таман почнав да заработувам озбилни суми.....

Прашав еднаш, пак ќе прашам. Што е со PTCircle? Некоја исплата сега брзо?

Прашав еднаш, пак ќе прашам. Што е со PTCircle? Некоја исплата сега брзо?

За Egopay, Perfect Money и Bitcoin. Нив ги испаќаат периодов. И у proofs можеш да видиш. До 22 треба сите pending да бидат исплатени.. Иначе форумот е достапен и за оние без платен мембершип.

За Egopay, Perfect Money и Bitcoin. Нив ги испаќаат периодов. И у proofs можеш да видиш. До 22 треба сите pending да бидат исплатени.. Иначе форумот е достапен и за оние без платен мембершип.
А Skrill нешто проблем има?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom