RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Моите од друга страна, не настапија пошто се шабани.Истотака и моите пеачи нема да настапат... пошто се настинати.
Моите од друга страна, не настапија пошто се шабани.Истотака и моите пеачи нема да настапат... пошто се настинати.
Па и ја такви праќав на последниве неколку утакмици, ама сега ми викаат не бе заеби кој ќе експериментира рок, кажи дека сме настинати.Моите од друга страна, не настапија пошто се шабани.
Ме збрка бе, поточно јас се збркав, грешка имам кај CafeDelMar имам додадено д ху. Толку сега, нема едит.[DOUBLEPOST=1408209761][/DOUBLEPOST]Дечки, а има некој кој што собира/рачуна поени?CafeDelMar - The Who - King Crimson - Starless 12
AceCaleb - Sonic youth - Schizophrenia 10
wot - King Crimson - In the court of the Crimson King 8
DaniBMW - Jimi Hendrix - Voodoo child 7
Hank Moody - Can - She brings the rain 6
Васил МКД - Swans - To be kind 5
AniMagus - Tom Waits - Going out west 4
StormRage - Carbon carousel - Seizure suite 3
Löwe - Led zeppelin - Whole lotta love 2
Несериозен - Björk - Army of me 1
Има едит. Има кај мене.Ме збрка бе, поточно јас се збркав, грешка имам кај CafeDelMar имам додадено д ху. Толку сега, нема едит.[DOUBLEPOST=1408209761][/DOUBLEPOST]Дечки, а има некој кој што собира/рачуна поени?
Немај гајле де, тоа беше само мала збрка и узбуна да направам. Може требаше утре при крајот да напишам ама ајде си викам...Има едит. Има кај мене.
Средив секаде.
Ти ќе си рачунаш, организатор си, така се прави.![]()