Бодибилдинг суплементи

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
si gi poracav rapidcuts i kako se pijat edna kapsula pred obrok ili posle obrok ? I sto bi bilo najdobro za prv obrok bidejki jas ja drzam UN dieta i dali da prodolzam so nejze?? I jas planiram nasabajle da vrtam 30-40tina minuti na orbitrek doma i porucekta kaj 4 da odam vteretana i sega da rucam pa posle kolku vreme da odam vteretana???
мој совет кардиото прави го веднаш после тежински тренинг не сабајле 20-30 мин ти се доволни

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
A dali posle tezinskiot trening podobro bi bilo trcanje vpark ili kardiot vteretana??
ако немаш кондиција за во парк,подобро почни во теретана на точак или на трака една недела (секој втор ден кардио) за да малку набиеш кондиција.После тоа во парк или на кеј почни си со бавно темпо,па со шпринтови,ќе се доведеш во ред :)

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Не е исто што и анимал пак ? тоа мислам го има по продавнициве...муабетот ми беше,дали е ок суплемент и дали би дал добри и видливи резултати колку што дозволува еден суплемент,нели.
Ти пишав и погоре го нема кај нас, а за одговор не чекај друг да ти го прочита туку види го составот и сам прочепкај по нет ќе видиш дека се работи за сосема различен производ, со различна намена.[DOUBLEPOST=1407971110][/DOUBLEPOST]
si gi poracav rapidcuts i kako se pijat edna kapsula pred obrok ili posle obrok ? I sto bi bilo najdobro za prv obrok bidejki jas ja drzam UN dieta i dali da prodolzam so nejze?? I jas planiram nasabajle da vrtam 30-40tina minuti na orbitrek doma i porucekta kaj 4 da odam vteretana i sega da rucam pa posle kolku vreme da odam vteretana???
Изгледа имаш вишок пари па ти продале претпоставувам во гет реди рапидкатс, далеку се од магично апче. Препорачана доза и шема за пиење http://www.befit.ca/rapidcuts_files/dosage_code.jpg Најбитна ти е исхраната, моја препорака ти е да ги тргнеш јаглехидратите, а и тие што ги внесуваш да внимаваш во кој период и од кој извор ќе бидат.
http://www.bodybuilding.com/fun/the-bizzy-diet-workout-a.html
http://www.bodybuilding.com/fun/the-bizzy-diet-workout-b.html
http://www.bodybuilding.com/fun/the-bizzy-diet.html
еве ти нешто за помош од мене, пред да ја сретнам оваа програма на интернет имав нешто слично составено за себе поточно уште пред некои 3-4 години и имав супер резултти..

Последно уредено:

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Кај може кај нас да се најде цитрулин малат? @Stef Bachatero ако сум потражил мислење значи мислење од некој кој веќе користел, ако го немаш истото не билдај постови само да кажеш нешто.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Кај може кај нас да се најде цитрулин малат? @Stef Bachatero ако сум потражил мислење значи мислење од некој кој веќе користел, ако го немаш истото не билдај постови само да кажеш нешто.
Не се продава кај нас, едно време го имаше во Xtend ама сега и тоа слабо.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Како да знам дали некој има земано стероиди и такви слични супстанци? се приметува?

Последно уредено:
Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Како да знам дали некој има земано стероиди и такви слични супстанци? се приметува?
најди незнам како беше имаше постирано тука некој еден клип за фејк вежбачи таму имаше интересни работи

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
најди незнам како беше имаше постирано тука некој еден клип за фејк вежбачи таму имаше интересни работи
ај ке побарам, ме интересира да видам у теретана кај што вежбам кој има зимано стероиди или сл.

Член од
15 февруари 2008
Мислења
395
Поени од реакции
397
Абе има многу што земале а се како крофни , а има дечки што си вежбаат со средена исхрана и се пет пати подобри...така да нема шанси да познајш по изглед...според мене ако некој има мев како тапан а на него стомачни гарант е на стероиди ;)

Последно уредено:
Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Дали е добра комбинација протеин и амино да се пие, целта ми е само чиста мускулна маса,без да качам масти и да си ја задржам дефиницијата?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.778
Поени од реакции
12.243
Дали е добра комбинација протеин и амино да се пие, целта ми е само чиста мускулна маса,без да качам масти и да си ја задржам дефиницијата?
Proteins (/ˈproʊˌtiːnz/ or /ˈproʊti.ɨnz/) are large biological molecules, or macromolecules, consisting of one or more long chains of amino acid residues.[DOUBLEPOST=1408025214][/DOUBLEPOST]Муабетот ми е дека ако исхраната е ок, ако вежбањето е регуларно, протеините не гледам дека се пречка за намалување на маснотии.

Последно уредено:
Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Како што кажува дечкото од клипот,највеќе се приметува доколку некој има голема мускулна маса,е доста чист,трапезите и рамењата се како камен односно се полни,не знам како да објаснам,на клипот објаснува убаво...

И да.НИКОЈ,ама НИКОЈ нема да ти каже дека зима.Тоше зафиров да идеш да го прашаш,или Урко или не знам кој,ќе те убедува дека не,не зима.Дека тоа тело му е од пола кило стек на ден и брокула.Не дека не јадат здраво,имав можност да видам што и како јаде Урко,ама АЛО,не зимаат они магични кокошки па да имаат такво тело а ние да сме 0 во споредба со нив.Ги прават сите алки што требаат,АМА и се боцкаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom