ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
taa terapija ne e zabraneta od ATP , just for the record i e nesporedliva situacija , ne spinuvaj i meshaj muabet.Inaku pojma nemam Mesi shto ke bil i kakov ke bil i kolku koristel , dali koristel, kako i zoshto , a inaku primetiv deka vo komentarite pod statijata eden shto go brani Nadal go napishal toa za Mesi (izgleda i ti si go prochital pa go spomnuvash sega), demek i oh go koristel porano, a tochno li e , ne li e , prijavil li , ne prijavil ( stvarno smeshno e ,,ej se povrediv i prijavuvam deka ke se dopinguvam,,) a i shto kur si ima vrska Mesi so Nadal . Rafa nema nema ama najmalce ednash godishno se shprica legalno , a ti spinuvaj i relativiziraj kolku sakash

Ајде уште биди искрен и кажи си дека Новак е бог на тенисот и повеќето порази од Надал шо ги имал биле пошо овој бил нашприцан до даска и да ја затвориме дискусијата.

Ајде уште биди искрен и кажи си дека Новак е бог на тенисот и повеќето порази од Надал шо ги имал биле пошо овој бил нашприцан до даска и да ја затвориме дискусијата.
abe ne e problem , ke ja zatvorime , uzivaj , ama kaj go procita Novak , temata e Nadal. Posle epilogot od ovaa misteriozna povreda ,dozvoluvanjeto da se shprica de , me zachuduva kolku dobri prognozeri izlegoa tie nekolku zabegani teniski analitichari i kako naednash ima smisla nivnoto jadenje gomna za dopinguvanjeto na Nadal i popustlivosta i tolerantnosta shto ja imaat ATP kon nego

abe ne e problem , ke ja zatvorime , uzivaj , ama kaj go procita Novak , temata e Nadal. Posle epilogot od ovaa misteriozna povreda ,dozvoluvanjeto da se shprica de , me zachuduva kolku dobri prognozeri izlegoa tie nekolku zabegani teniski analitichari i kako naednash ima smisla nivnoto jadenje gomna za dopinguvanjeto na Nadal i popustlivosta i tolerantnosta shto ja imaat ATP kon nego

Нема веројатно до крајот на кариерата да бидат попустливи и толерантни како што викаш ти,баш да видиме тој ден кога ќе добие суспензија некоја,пошо нели тениските аналитичари имаат смисла тоа шо го кажуваат.

Нема веројатно до крајот на кариерата да бидат попустливи и толерантни како што викаш ти,баш да видиме тој ден кога ќе добие суспензија некоја,пошо нели тениските аналитичари имаат смисла тоа шо го кажуваат.
da , eden od niv duri tvrdi deka ke zavrshel kako Lens Armstrong , i toa pred kraj na kariera ili eventualno porano ako se pojavi nova mlada teniska zvezda shto ke osvojuva slemovi. Zivi bili pa videli , dosta tropav ,,gluposti,,

da , eden od niv duri tvrdi deka ke zavrshel kako Lens Armstrong , i toa pred kraj na kariera ili eventualno porano ako se pojavi nova mlada teniska zvezda shto ke osvojuva slemovi. Zivi bili pa videli , dosta tropav ,,gluposti,,

Епа и тоа и реков само тогаш ќе се согласам со тебе... вака и натаму све ова се празни приказни за мене и Надал останува борец и голем шампион на теренот.

Него, што правиме со јајцето на Новак? :pos:

Надал како не шибна малце дрога накај форумов, многу поздрави умови ќе имаше популацијава.

Интересно, т.е смешно е за хормонскиве терапии муабетот, сега се расправа за тоа што кажуваат дека прават а уствари е користено којзнае колку време уназад, легално ама зад затворени врати.

Него, што правиме со јајцето на Новак? :pos:

Надал како не шибна малце дрога накај форумов, многу поздрави умови ќе имаше популацијава.

Интересно, т.е смешно е за хормонскиве терапии муабетот, сега се расправа за тоа што кажуваат дека прават а уствари е користено којзнае колку време уназад, легално ама зад затворени врати.
Пази логика брат, терапијата со јајцето била дозволена од АТП, а оваа хормонската не била. :pos: А нигде не пишува дека не е дозволена него напротив, дозволена е само треба да ја пријавиш и се да си иде според прописи и во одредени количини. Јас му пишувам дека јајцето е забрането во 80% од светот овој ми вика нема везе дозволено е од АТП. :pos: Али ако, нека се дрогира Надал и нека го плеска Ноле па овој нека си мисли дека се допингува. :D

Рафа тренира со еднорачен бекенд :D #Јер #глума #допинг #хормони
BuOSWrDCEAAXkFh.jpg

Јас само да ви кажам дека почнав да го засакувам тенисов, иако претходно имав отпор кон него, но почнаа парички да ми носат и пратејќи ги утакмициве веќе почнав ептен да гледам.. И да уште нешто, и јас имам фаворит и тенисер во кој се "заљубив" a тој не е ниту Ноле, ниту Рафа ниту Роже.. Тој се вика Милош :pipi:

http://www.atpworldtour.com/posting/2014/422/mds.pdf

Синсинати

Вавринка може да одлета од Карловиќ или Чилиќ. Ѓоковиќ-Цонга пак најверојатно. Раониќ пак во ист дел со Бердих, пак може да оди далеку. Серверите Иснер и Андерсон меѓусебе во 1 коло за во 3 коло еден од нив оди на Мареј, 1/4 Мареј-Федерер.

Рафа тренира со еднорачен бекенд :D #Јер #глума #допинг #хормони
BuOSWrDCEAAXkFh.jpg
a ne li e simpomatichno shto se forsiraat vakvi fotografii . Najverojatno ima mnogu sumnjichavi lugje okolu negovata ,,povreda,, pa se slikaat vakvi pozi da se dokaze sprotivnoto. Si ja ima nekoj muvata na kapata.Fotografija od vakva blizina moze samo chico Toni da pravi , obichen sluchaen minuvach pred zgrada sigurno ne . By the way, brzo deluva taa hormonalnata be , vchera se utepal od treniranje so Lajovich

a ne li e simpomatichno shto se forsiraat vakvi fotografii . Najverojatno ima mnogu sumnjichavi lugje okolu negovata ,,povreda,, pa se slikaat vakvi pozi da se dokaze sprotivnoto. Si ja ima nekoj muvata na kapata.Fotografija od vakva blizina moze samo chico Toni da pravi , obichen sluchaen minuvach pred zgrada sigurno ne . By the way, brzo deluva taa hormonalnata be , vchera se utepal od treniranje so Lajovich
Другар,стварно не те сваќам како можеш во се да сумњаш ама нмв.Може Лајович го сликал :) Си тренирале нормално и во еден момент му текнало на Рафа,чекај Душан оди сликај ме,ама од поблиску да се види дека со една рака играм бекхенд. :)

slikata so ednorachniot e pred cetiri dena i e vo negoviot zatvoren teren , a vcera imal ful trening so Lajovic , postiraa sliki i dvajcata po FB i si nema vrska so muabetot za somnezot .Prochitaj mi go povtorno postot , ke me razberesh . Poentata e deka nekoj si ja ima muvata na kapata, inaku zoshto cico Toni bash takva slika bi postiral. Jas sum eden od mnogute tenis fanovi so vakov stav , a galama se digna mnogu i niz poseriozni teniski krugovi , pa zatoa cico Toni publikuva vakvi fotki. Neverojatno mi zvuchi deka Nadal prati Kajgana forum i naletal na moite somnezi za negovata povreda pa aj da me demantira so slikata :) .

slikata so ednorachniot e pred cetiri dena i e vo negoviot zatvoren teren , a vcera imal ful trening so Lajovic , postiraa sliki i dvajcata po FB i si nema vrska so muabetot za somnezot .Prochitaj mi go povtorno postot , ke me razberesh . Poentata e deka nekoj si ja ima muvata na kapata, inaku zoshto cico Toni bash takva slika bi postiral. Jas sum eden od mnogute tenis fanovi so vakov stav , a galama se digna mnogu i niz poseriozni teniski krugovi , pa zatoa cico Toni publikuva vakvi fotki. Neverojatno mi zvuchi deka Nadal prati Kajgana forum i naletal na moite somnezi za negovata povreda pa aj da me demantira so slikata :) .
Те сваќам ја шо ти е поентата,ама чудно ми е како ги сваќаш работиве,се како што ти одговараат.Зашто не помисли дека е само една обична слика,каде што Рафа игра бекхенд со една рака,а одма помислуваш дека има некоја "скриена" намера,да демантира нешто? :) И кои се тие тениски кругови,ако можеш просветли ме,освен Францускиве медиуми,кои одамна шират допинг пропаганда кон шпански спортисти(Контадор,Надал итн.) или некои Српски медиуми,кои освен екс ју читателиве други тешко да ги читаат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom