H
HoT IcE
Гостин
kis4e brat no hard feelings <3Ok brat4e,. neepoblem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kis4e brat no hard feelings <3Ok brat4e,. neepoblem.
Inaku Energosistem pocnaa da prodavaat Mitsubishi klima uredi.
Gi ima vo Hubo i cenite se poniski nego kaj Uni 24, ali eden prijatel baral klima uredi (split sistemi parapetni itn) za familjarna zgrada so 4-5 stana, i razocaran maksimalno.
20 dena sekoj vtor den se javuvam i 10tina mailovi pustil nemoze ni ceni da dobie nitu bilo kakva informacija, samo go lazat utre utre itn
E sega navodno oni bile generalni zastapnici za Mits. vo mk.
Gospod napomos so vakvi talenti, ne daj boze da kupis od kaj niv i da ti se rasipe.
Vakvi kompanii kako i talentite so Fujitsu treba da gi nema na pazarot, bidejki nie go jademe kalapot.
Zatoa i ne treba da se cudime na koe deredze ni e drzavicevo.
Pozdrav
Цената на буковото огревно дрво, во стовариштата на Македонски шуми е намалена за 10% и сега изнесува 2.134 денари.
Ова намалување ќе важи само до септември
За ова известија речиси сите медиуми. Еве како извести МРТ
http://www.mrt.com.mk/node/12469
Во медиумите нема информација дека се работи за дрво од втора класаStanuva zbor za drvo od vtora klasa. Od onie potenkite i baagi krivi, kade so redenje imaat baagi prostor za manipulacia. I plus na toa, treba sam da si go platish prevozot. Sakam da kazam ne e bogznae kakvo namaluvanje bidejki po normalen pat i na rati so vklucen prevoz ... nekade se okulu 2500 mkd za m3.
Ogrevot kaj nas vo MK kako stavka e seriozen konzumator na skromniot bugjet.
taka de, aj koa ke izleze 15gb prakjaj hhahne se izlezeni
kolku inchi tolku gb![]()

da be brat4e, bidi latinica i ti, mwa kis4e.
p.s me mrazi non stop da menuvam font, vekje me fati bolka u laktov od konstantno menjaje, i zatoa ja furam latiniciva, plus u slobodno vreme idoli mi se wot i Syn![]()
Blue-ray за црнци самоne se izlezeni
kolku inchi tolku gb![]()
Uste ednas ZAMOLUVAM za korisnicki mislenja za GREE klima uredi i inverteri vo pogled na greenje!!!!
Zdravo,
po sugestija na ostanati clenovi na forumot, se obrakam za Vase mislenje. Imeno bidejki vo momentot razmisluvam za nabavka na GREE CHANGE 12000 btu inverter, a mi posocija deka vie go imate ve molam za korisnicko iskustvo...
Mene mi treba za dogrevanje vo preoden period t.e. do noemvri i od april natamu... za ladenje voopsto nema da bide koristen. Prostorijata e 32 kvadrati. Pa molam za sugestija