Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Site vie koj što imate slobodno vreme a se razbirate od sport,nova tipster liga kade što vašeto znaenje ke bide nagradeno www.betclover.com Imeno prvite 5takmićari sekoj mesec dobivaat nagradi,treba pokraj tipot da pišete i analizi.Isplakaat vo keš na moneybookers/neteller,bidejki ligata e od pred mesec dena nema mnogu takmičari 12 momentalno,lesno e da se bide vo prvite,pred da počnete da igrate obavezno pročitajte gi pravilata za da znaete što kako.

Приметив... идиоти[DOUBLEPOST=1407230362][/DOUBLEPOST]Што се изгубија овие што се на ЛибертаГиа, ги нема да пратат доказ за исплата :)
Нема ни да се појават, другар на либераџиа имаше околу 1000 долари пред пола година, направи payout request, ни пола цент не му пуштија.

Џабе си го трошите времето либертаџии !!!

Нема ни да се појават, другар на либераџиа имаше околу 1000 долари пред пола година, направи payout request, ни пола цент не му пуштија.

Џабе си го трошите времето либертаџии !!!

:) Cега другар ти не го исплатиле и значи никого нема да исплатат нели? Крај краева па и ја што се замарам, нит па имам некое драгоцено време, ниту па имам вложено па да се тресам дали ќе ми ги даат парите.

:) Cега другар ти не го исплатиле и значи никого нема да исплатат нели? Крај краева па и ја што се замарам, нит па имам некое драгоцено време, ниту па имам вложено па да се тресам дали ќе ми ги даат парите.

А добро, според тебе ако не го исплатиле другар ми немора да значи дека не исплаќаат ? Што сеа, да пробаме сите па кој има среќа да му пуштат(нема да му) некој денар алал да му е а? Не ме смеј:pos:

Како што имам приметено, на форумов има доста либертаџии а ниту една исплата.
Да се заработуваа толкави големи суми на пари толку лесно и едноставно сите ќе бевме пред компјутер пријателче.[DOUBLEPOST=1407242241][/DOUBLEPOST]
Site vie koj što imate slobodno vreme a se razbirate od sport,nova tipster liga kade što vašeto znaenje ke bide nagradeno www.betclover.com Imeno prvite 5takmićari sekoj mesec dobivaat nagradi,treba pokraj tipot da pišete i analizi.Isplakaat vo keš na moneybookers/neteller,bidejki ligata e od pred mesec dena nema mnogu takmičari 12 momentalno,lesno e da se bide vo prvite,pred da počnete da igrate obavezno pročitajte gi pravilata za da znaete što kako.
комар куќа не крпи !

А добро, според тебе ако не го исплатиле другар ми немора да значи дека не исплаќаат ? Што сеа, да пробаме сите па кој има среќа да му пуштат(нема да му) некој денар алал да му е а? Не ме смеј:pos:

Да се заработуваа толкави големи суми на пари толку лесно и едноставно сите ќе бевме пред компјутер пријателче.[DOUBLEPOST=1407242241][/DOUBLEPOST]
комар куќа не крпи !

Значи прогуглај низ интернетов (бидејќи има еден куп и слики и видеа) од луѓе кои оставале слики од исплата и ќе увидиш дека само другар ти ја има нешто оплескано работата. Друго, 1000 долари не е можно да има направено другар ти за една година (без да вложи ни денар) бидејќи либертагиа исплаќаше до пред месец дена по 20 долари месечно или за 12 месеца 240 долари! И да бил Booster (upgrade-уван акаунт) па не би направил толкави пари бидејќи либертагиа за Booster членовите плаќаше по 40 или 50 долари месечно или 500 долари годишно така да и оваа теза не ти држи вода, или другар ти те излажал па ти си поверувал.

Друго, ако "туку така" се заработувале пари на интернетов ко шо велиш, немаше да исплатат ни оние фриленсерине од fiverr и ним сличните, или оние probux, neobux, clixbox и други PTC сајтови.

комар куќа не крпи !
Ova e za site koj imaat slobodno vreme a gi biva za tipuvanje,nikakov vlog ne e potreben,ne e potrebno cel mesec da klikaš kako lud,tuku za rekreacija da si igraš i možeš da zarabotiš. Ušte ednaš www.betclover.com[DOUBLEPOST=1407243402][/DOUBLEPOST]
Ova e za site koj imaat slobodno vreme a gi biva za tipuvanje,nikakov vlog ne e potreben,ne e potrebno cel mesec da klikaš kako lud,tuku za rekreacija da si igraš i možeš da zarabotiš. Ušte ednaš www.betclover.com
Btw klikanjeto kako lud za 15dolari cel mesec kukja trpi? :cautious:

Значи прогуглај низ интернетов (бидејќи има еден куп и слики и видеа) од луѓе кои оставале слики од исплата и ќе увидиш дека само другар ти ја има нешто оплескано работата. Друго, 1000 долари не е можно да има направено другар ти за една година (без да вложи ни денар) бидејќи либертагиа исплаќаше до пред месец дена по 20 долари месечно или за 12 месеца 240 долари! И да бил Booster (upgrade-уван акаунт) па не би направил толкави пари бидејќи либертагиа за Booster членовите плаќаше по 40 или 50 долари месечно или 500 долари годишно така да и оваа теза не ти држи вода, или другар ти те излажал па ти си поверувал.

Друго, ако "туку така" се заработувале пари на интернетов ко шо велиш, немаше да исплатат ни оние фриленсерине од fiverr и ним сличните, или оние probux, neobux, clixbox и други PTC сајтови.

Зашто би ме излажал, што ќе добие со тоа? За тоа дали вложил незнам, незнам ни како идат тие работи, битно request има направено и ништо му нема СЕУШТЕ стигнато, ако е до толку ќе му побарам скрин шот од акаунтот и ќе го приложам у темава. И не ја споредувај "заработката" на либертаџиа со фајвер и PTC сајтовите, очигледно е дека си упатен и нема потреба да зборам зашто да не споредуваш. И викаш, цитирам исплаќаше до пред месец дена по 20 долари месечно или за 12 месеца 240 долари.

1. Што значи тоа, дека веќе не исплаќа?
2. Ако си член повеќе од 2 месеци каде ти е исплатата?

Зашто би ме излажал, што ќе добие со тоа? За тоа дали вложил незнам, незнам ни како идат тие работи, битно request има направено и ништо му нема СЕУШТЕ стигнато, ако е до толку ќе му побарам скрин шот од акаунтот и ќе го приложам у темава. И не ја споредувај "заработката" на либертаџиа со фајвер и PTC сајтовите, очигледно е дека си упатен и нема потреба да зборам зашто да не споредуваш. И викаш, цитирам исплаќаше до пред месец дена по 20 долари месечно или за 12 месеца 240 долари.

1. Што значи тоа, дека веќе не исплаќа?
2. Ако си член повеќе од 2 месеци каде ти е исплатата?

До пред месец дена исплаќаше по 20 долари, додека останатите 40 долари (кои не ги спомнав намерно) се одделуваа за надградба на акаунтот, додека сега (поради промени, надградба и измени во системот) исплаќаат по 30 (чисти) долари кои одат на акаунтот и кои после 10 месеци би можел да ги извадам и 30 долари одат за надградба. Второ, очигледно не си регистриран на Либертагиа па незнаеш дека тасковите се всушност реклами, исти како и оние што идат по 5 односно 30 секунди на probux (го давам пробукс како пример) што е PTC сајт, само што тука ти дава по 15 таскови дневно и од нив добиваш по 3 долари дневно, додека на пробукс добиваш 0.05 дневно.

1. Незнам дали сеуште исплаќа, или да исплаќала затоа што кликам скоро 4 месеци
2. Исплата неможам да добијам , затоа што минималниот износ за исплата е 300$, а јас моментално имам 141 (зборам чисти пари кои можам да ги исплатам) и уште 80 кои можам да ги искористам за надградба на акаунтот.

Ако некој сака одлична стратегија за правење солидни пари за џепарлак слободно нека ме исконтактира и нека се регистрира на линков , гарантирам со збор :) http://www.probux.com/?r=aleksandarreal
Probux е веке scam страна пробај да ги повлечиш парите па ке видиш за шо ти зборам :)
имат ставено лимит и сега за кој побргу да повлечи ,на незнам колку милиони членови има некој си лимит од 500 $ дневно:D долгот кон членовите ке расти од ден на ден и ке биди невозможно да повлечиш пари од probux, тие во меѓувреме собират пари и на крајот ке испарат , како шо испари и onbux на времето :)

Последно уредено:
Ви ја препорачувам visitors to cash на која со секој отворен линк добираш по 0.5$ и со секоја зачлена по 2$ од рефералн. линк, имам извадено на 2 пати по 60$ парите се вадат преку western со nlb master за подетална информација прашајте ме слободно еве ви линк (од мене) http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=174134
не е фејк исплаќаат барем овие 2 пати редовно а и заработуваат доста од рекламите.

Ви ја препорачувам visitors to cash на која со секој отворен линк добираш по 0.5$ и со секоја зачлена по 2$ од рефералн. линк, имам извадено на 2 пати по 60$ парите се вадат преку western со nlb master за подетална информација прашајте ме слободно еве ви линк (од мене) http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=174134
не е фејк исплаќаат барем овие 2 пати редовно а и заработуваат доста од рекламите.
Интересно звучи ова, сигурно не е scam?

Интересно звучи ова, сигурно не е scam?
а зошто би ставил мој реферален линк ако е scam што би добил јас? затоа ви ставив мој линк за да се нафаќате како риби на мрежа :D, пробај не губиш ништо направи минимум 30$ па увери се сам, пак ќе кажам јас ви препорачувам ваше е да одлучите

а зошто би ставил мој реферален линк ако е scam што би добил јас? затоа ви ставив мој линк за да се нафаќате како риби на мрежа :D, пробај не губиш ништо направи минимум 30$ па увери се сам, пак ќе кажам јас ви препорачувам ваше е да одлучите

интересно звучи.. Колку време кикаш и колку имаш извадено до сега?

интересно звучи.. Колку време кикаш и колку имаш извадено до сега?
абе уште не сфаќате не се клика, тебе ти е работа само да генерираш сообраќај, еве сега на кајгана повеќе иам загубено 30мин по времето на објава имам згол. за 2$ претпоставувам од вас , на пример на реддит форумот кога го објавив (200 луѓе)100 доларчиња протекоа одма :D, се зависи кај ќе објавиш, на наши форуми објавување не би рекол дека се исплаќа малку народ има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom