- Член од
- 3 август 2014
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 1
Се бара цимер/цимери за стан во Скопје.Ние сме 2 и бараме уште 1 или 2 цимери(по можност 1год факултет) за да најдеме заедно стан.Повеќе инфо во инбокс.
Барам цимерки за стан во посебна соба во Аеродром, Ново Лисиче евентуално Центар за од септември со веќе најден стан или заедно да бараме. Јас сум на Детективи и безбедност на ФОН на постдипломски т.е 5та година. Минатата година си поминав многу лошо, па затоа барам сериозни девојчиња без разлика дали се вработени или студентки, кои заеднички ќе ја сносиме одговорноста и делиме работата во станот (се мисли на одржување на хигиена) кои ќе знаат кога е време за гости и забава. Не сум против забави и гости но да не е претерано рано наутро пуштање музика и доаѓање на гости или доцна во текот на ноќта. Возраста не ми е битна, јас сум 23 години. Прифатлива цена до 4500 денари максимум. Ве молам пишете ми на trajkovska_daniela@hotmail.com
или на ФБ https://www.facebook.com/trajkovska.daniela.1
Ej ti pishav vo inbox ama slabo nekako pa aj vaka ako vidish. Sum zainteresiran, 071 505278Се бара цимер/цимери за стан во Скопје.Ние сме 2 и бараме уште 1 или 2 цимери(по можност 1год факултет) за да најдеме заедно стан.Повеќе инфо во инбокс.
се чекашЗдраво на сите. Ние сме две студентки,бруцоши, бараме уште две цимерки. Најдовме стан преубав,значи модерно опремен,со 2 спални со по 2 оделни кревета и со 2 купатила. Станот се наоѓа во Кисела Вода,позади Веро. Цената е 3500 од секого + сметки.
Кој е заинтересиран нека ми пише во инбокс ќе оставам и фејсбук и ке пратам слики. Позз
а цимери може?Итно барам цимерка/ки за во Штип, за стан да не се секирате затоа што многу лесно ќе го пронајдам бидејќи имам доста понуди само ми треба цимерка/ки и да се договориме на кое место ќе ни одговара меѓусебно! За подетални информации во инбокс.
а цимери може?
епа нишо бизнисот... а кафе ?Во никој случај