Тема за новите песни на Кикита

Se zamoluvaat od napred drugite forumcii da ne stavaat nedolicni ili dvolicni komentari bidejki vo ovaa tema ne sakame da ima nesto sto bi ja narusilo privatnosta na temata ako se sluci da se najde nekoj komentar od strana na nekoj od korisnicite na forumot vednas ke bide prijaven ili izbrisan komentarot od temata ....

Se zamoluvaat od napred drugite forumcii da ne stavaat nedolicni ili dvolicni komentari bidejki vo ovaa tema ne sakame da ima nesto sto bi ja narusilo privatnosta na temata ako se sluci da se najde nekoj komentar od strana na nekoj od korisnicite na forumot vednas ke bide prijaven ili izbrisan komentarot od temata ....

ebago

Нека ти субвенционира Ѕинго една песна кај Јован Јованов.

Novata pesna sto ke se tekstira za noviot album se vika !!!!
Kako da preziveam ???? - Kako da zaboravam
Дури и до албум стигна.........?:pos::pos::pos::pos::pos:

Дај ќе фатам некој врски кај продукцијава што го снимам спотот за Пачавра да ти направат некое смешно спотче, зошто од твоиве клипчиња туѓ срам ме фаќа:)

Ma87Bl3.gif

Никако да повржу што е работа
И тк прочита нешто, поодамна, нешто врсник некој ти пиша, а и ск глеам, албум, а не е у форум музика, што е финта кој си ти. Што е исто сс Кику(ти ли си?) ,Aврил и за какф албум, камо линк да чуемо и мене ми личи овој на усовршена верзија на Глоријан што искочи интервју пред некои здрави десет године.Плус и монтипајтон гиф
Ништо не ми е јасно

Тема ти е понејасна од онија у религију, псалме, сури(онј од студени нозе):ROFLMAO:

И имаш грешку у букфу у шесту траку

Уше не си угинато бе батуле??
Дај имај осет с'к су скупе паре оскудација е кој ке иде дотаму. ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom