Last man standing (Macedonian first league) vol.3

@Кико Д. или некој од останатите.Кој ќе ја води ова година .
Last man standing (Macedonian first league) vol.3
Или толку аааа ??????? :)
Не сум мк јас. Ако има заинтересирани нека се пријават, ќе ја играме. Ако не од прво, од второто коло ќе почниме.

Ај нека се најди доброволец, од Скопјани или Тетовчани некој.

Ете за прво коло ако нема кој, јас ќе запишам кој се пријавил како изиграл, па од второ нека си продолжи Кико нека си тера статистика во табели, нема да можам јас цела сезона...:)
Можам да бидам чирак ака Панчев за прво коло :D

За мене Брегалница прво коло.

Ете за прво коло ако нема кој, јас ќе запишам кој се пријавил како изиграл, па од второ нека си продолжи Кико нека си тера статистика во табели, нема да можам јас цела сезона...:)
Можам да бидам чирак ака Панчев за прво коло :D
Кај те земам тебе за чирак, шо збораш ? :D
Уште по болдираното одма се гледа дека не те бива. Ќе заврши кругот за 5-6 кола :icon_mrgr:

Муабетот за првото коло ми беше дека има малку време за пријавување, 2 и пол дена, не е за водењето евиденција. Тука се мислењата, ќе стојат. Јас предлагам да почниме од второто коло, таман има уште 10 дена. Кажете како ви е поубо, така ќе прајме

Епа ајде од второ поарно, да има повеќе народ. :) Ама кои се двојките? :D

Кај те земам тебе за чирак, шо збораш ? :D
Уште по болдираното одма се гледа дека не те бива. Ќе заврши кругот за 5-6 кола :icon_mrgr:

Муабетот за првото коло ми беше дека има малку време за пријавување, 2 и пол дена, не е за водењето евиденција. Тука се мислењата, ќе стојат. Јас предлагам да почниме од второто коло, таман има уште 10 дена. Кажете како ви е поубо, така ќе прајме

Не е човек ни да се понуди да помогне, ама сте арогантни битолчаништа едни :D

Епа ајде од второ поарно, да има повеќе народ. :) Ама кои се двојките? :D
Металург - Силекс
Ренова - Работнички
Тетекс - Брегалница
Турново - Пелистер
Вардар - Шкендија

Не е човек ни да се понуди да помогне, ама сте арогантни битолчаништа едни :D
Не ни треба помош од аматери :свиркам:

@Комита Ултрас или кој и да е модератор на овај подфорум нека го смени името во vol.3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom