THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.724
- Поени од реакции
- 1.333
Дали гласаат на избори Телемитите?
Не знам која потреба ја имате да прашувате во множина за работи кои се тотално индивидуална работа...Дали гласаат на избори Телемитите?
Рековме дека тука не рекламираме, туку зборуваме за Телема. Мислиш дека Телемата е идеална? Да, е! Но практичната примена сепак зависи од самата Ѕвезда - што не дава реална слика за целата философија...Ne mi smeta ,mi smeta samo reklama ,idealiziranje i sto koj treba da napravi po tvoi strucni soveti .Ti na site im zboris koj sto treba da napravi i kako treba da uci Hepta nacitaniot ,prepolniot so 7 kraci ne uci nas neukite i inferiornite koj ne se inicirani vo negovite misterii
Da ve navreduvam pa ti sto si organizacija ili licnost
Детски глупости...
Конечно нешто повеќе напишано...
Нема што да кажеш, неук си во врска со темава... но си и потребен на истата, апсурд, знам
Да прашам:Pa sakas de zasto od tie rituali sto gi koristis poprimas isti karakteristiki A sakas krunata da si ja zadrzis![]()
Кога велам јас дека пишувањето тука не е само за моменталните читатели, ами и за идни луѓе кои ќе дојдат заинтересирани да плукаат, но и да се придржуваат и истражуваат во врска со Телемата![DOUBLEPOST=1406566520][/DOUBLEPOST]Baska drugite ne se reklamiraat tolku taka da dojdov tuka gledam mnogu reklami i si rekov da prelistam sto ima po super marketive
![]()
Pak reklamiras aman be ,malku bese sto guruto vi dojde ovde i odrza promocija sega uste i knigite mora po forumi da gi sitkas i reklamiras![]()
Koj go bara bidi sto sakas samo ne reklamiraj i ne nametnuvaj kako sto pravis na forumov so tvoite okultni dosadni tehniki .Bescelno za onoj koj se krie so maski za onoj koj cita informacii ne e bescelno .Pa da be sve naj naj toa e taa ideologija nad mokni![]()
Не ми е јасно што ја читаш темава ако не ти се допаѓа тоа што таа го опфаќа? Кој си ти да ми кажуваш што да правам? Ќе ми забраниш да пишувам и да зборувам за телемата?! Пробај!Ne mi smeta ,mi smeta samo reklama ,idealiziranje i sto koj treba da napravi po tvoi strucni soveti .Ti na site im zboris koj sto treba da napravi i kako treba da uci Hepta nacitaniot ,prepolniot so 7 kraci ne uci nas neukite i inferiornite koj ne se inicirani vo negovite misterii
Da ve navreduvam pa ti sto si organizacija ili licnost
Оваа слика може да ја искористам за мојата фб страница?
Да, слободно!
Оваа слика може да ја искористам за мојата фб страница?![]()
Готово...Да, слободно!![]()
Фала ти другар, не си морал.Готово...
Ете и мала благодарност до тебе за сликата. [линк]
Јас пак сеуште го немам македонскиот превод... заборавив да си земам примерок... ех, животот не е фер![]()