Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
aaahahahhahahahaah ahahahahaha ahahahahaha
dobro e vaka covek da se nasmee malce, koj pameten bez rabota go pravel ova
:pos::pos::pos:
Не заебавај да го ебам,нели ни сме милионерите според статијата на дневник...Не направија сите со Мерцедеси,ќе дајме по 1000 евра сите,па сите тиа имиња ќе ги носеле :pos::pos::pos:

trebe site da svanime deka kavdareckiot grozdober nema nikogas da bide vo stilot na pivo fest vo pp, ili kako strumickiot open fest sega vo avgust, i drugi fetivali vo drugi mesta
sekogas bil prosek

Овде за Кавадарци прајме муабет, остај го сеа Охрид, од уста не го ваѓаш :D. Не озбилно, работат? Тешка дупка е тоа :LOL:

Taguvaat merakliite i od Negotino,zatvoreno e :D

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Taguvaat merakliite i od Negotino,zatvoreno e :D

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
Уф штета :D Тоа вецињата кога влегов мислев ќе се онесвестам :ROFLMAO: му викам на другарот од Кавадарци абе женски има таму? Ми вика, само пејачката :D[DOUBLEPOST=1406575600][/DOUBLEPOST]Вила Бела е фино место во Кав.

Тоа е ВПШ= Вашата последна шанса, ако нема каде, што и како во животот, таму му е мајката :LOL:

Тоа е ВПШ= Вашата последна шанса, ако нема каде, што и како во животот, таму му е мајката :LOL:
Багремите не работата,ама затоа Мартиник и Гризли уште работат. Пробај си а и таму шансата :rolleyes:

Багремите не работата,ама затоа Мартиник и Гризли уште работат. Пробај си а и таму шансата :rolleyes:
Такви места еднаш се посетуваат и никогаш повеќе :D Не знам за овие места стварно, не ме инфоримирале.

Такви места еднаш се посетуваат и никогаш повеќе :D Не знам за овие места стварно, не ме инфоримирале.
Ај накај Кавадарци ка ќе дојдиш ќе те занесиме со @IBIZA SOUND у тиа места...Атмосфера-лудило,само некоаш гостите носталгија ги фаќа и се демолира кафенето,ама тоа изолирани случаи се :D

Ај накај Кавадарци ка ќе дојдиш ќе те занесиме со @IBIZA SOUND у тиа места...Атмосфера-лудило,само некоаш гостите носталгија ги фаќа и се демолира кафенето,ама тоа изолирани случаи се :D
Тоа е нормално во такви места :D Иам доста колеги и пријатели од Кавадарци, супер народ. А такви места како багремите само во Кавадарци може да има :LOL:

pobrzo odi u grizli dodeka tetka ratka se drze kolku tolku ona e legenda i glavna atrakcija tamu.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom