хаха 5000 денари, 800 денера се продава бф4
Кај се продава за 800?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха 5000 денари, 800 денера се продава бф4
Ќе мораш од поново да ја играш истата мисија, инаку лоши се мисиите, играта повеќе е направена за multiplayerЈа играм играва на пс3 и имам проблем со втората мисија, кога ќе го обезбедам хеликоптерот и нели пукаат во еден од заложниците и треба наоколу се живо да испоубијам и веројатно да се вратам во хеликоптерот не е битно. Еднаш не успеав да ги убијам напаѓачите и кога ме врати на чекпоинтот кај што пукаат и треба да ги одбранам, нема слика, само звук, си оди играта се слуша како пукам, само горе десно во ќошот си иде она лого loading и црна слика. Чаре? Нема шанси пак да ја играм од почеток таа мисија досадна е илјада терористи излегуваат во зградата па поставувај мини, чекај да отклучи врата бла бла, срање.
Не знам како ќе се одвива играта понатака ама многу помизерно е направена од CODGhosts која инаку ја свртев пред некој ден на пс3 и е доста добра.
koja verzija e?Ако некој е заинтересиран, продавам BF4 код за 800 Ден.
Продадено[DOUBLEPOST=1399017787][/DOUBLEPOST]Ако некој е заинтересиран, продавам BF4 код за 800 Ден.
koja verzija e?
ok fala Saul GoodmanПродадено[DOUBLEPOST=1399017787][/DOUBLEPOST]
Ја продадов веќе, инаку обичната верзија беше, без експанзии.
pisi mi vo inbox ..Продавам код за BF4-800ден.![]()
Kreditna karticka....А ако даваш пари колку што вреди на origin, зошто едноставно од таму не си ја купиш?