Battlefield 4

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ја играм играва на пс3 и имам проблем со втората мисија, кога ќе го обезбедам хеликоптерот и нели пукаат во еден од заложниците и треба наоколу се живо да испоубијам и веројатно да се вратам во хеликоптерот не е битно. Еднаш не успеав да ги убијам напаѓачите и кога ме врати на чекпоинтот кај што пукаат и треба да ги одбранам, нема слика, само звук, си оди играта се слуша како пукам, само горе десно во ќошот си иде она лого loading и црна слика. Чаре? Нема шанси пак да ја играм од почеток таа мисија досадна е илјада терористи излегуваат во зградата па поставувај мини, чекај да отклучи врата бла бла, срање.
Не знам како ќе се одвива играта понатака ама многу помизерно е направена од CODGhosts која инаку ја свртев пред некој ден на пс3 и е доста добра.

Ја играм играва на пс3 и имам проблем со втората мисија, кога ќе го обезбедам хеликоптерот и нели пукаат во еден од заложниците и треба наоколу се живо да испоубијам и веројатно да се вратам во хеликоптерот не е битно. Еднаш не успеав да ги убијам напаѓачите и кога ме врати на чекпоинтот кај што пукаат и треба да ги одбранам, нема слика, само звук, си оди играта се слуша како пукам, само горе десно во ќошот си иде она лого loading и црна слика. Чаре? Нема шанси пак да ја играм од почеток таа мисија досадна е илјада терористи излегуваат во зградата па поставувај мини, чекај да отклучи врата бла бла, срање.
Не знам како ќе се одвива играта понатака ама многу помизерно е направена од CODGhosts која инаку ја свртев пред некој ден на пс3 и е доста добра.
Ќе мораш од поново да ја играш истата мисија, инаку лоши се мисиите, играта повеќе е направена за multiplayer

Моментално има FREE shortcuts giveaway за играва, до 24ти месецов може да се земе Hand Guns shortcut за обичната верзија + DMR's ако ја имате Premium верзијата. После тоа ќе има други giveaways ( grenades shortcut + shotguns за Premium верзијата).

Повеќе овде : http://blogs.battlefield.com/2014/02/shortcut-kits-timings/

Ако некој е заинтересиран, продавам BF4 код за 800 Ден.

Ја имате Battlefield 4 на g2a.com за 18.77$ или 842.51 денара.

Mozete li da mi kazete nekoe mesto kade mozam da ja kupam battlefield 4 premium edition,ili nekoj od vas dali mozam da ja kupam ke ja kupam vo denari i ke platam kolku sto e na origin 4154 denari poveke od toa nemozam. (Ne baram account baram kod)

А ако даваш пари колку што вреди на origin, зошто едноставно од таму не си ја купиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom