Во Тетово Гостивар ќе си го декодираш за ефтини пари.Здраво !!!
сакам да прашам дали се исплати да ми донесат 5s од америка за 17000 ден
НОВ ?
Инаку заклучен бил на Т-Мобиле во Уса.
Фала
Во Тетово Гостивар ќе си го декодираш за ефтини пари.Здраво !!!
НОВ ?
Фала
Колку поефтини, можеш да ми кажеш ?Во Тетово Гостивар ќе си го декодираш за ефтини пари.
Јас така си го декодирав.
Зависи која верзија американските верзии нема да работат на вип т.е нема да ти факаат 3г интернетЗдраво !!!
НОВ ?
Фала
Тука на Т-Мобиле ќе работи.Зависи која верзија американските верзии нема да работат на вип т.е нема да ти факаат 3г интернет
едитирав мислев дека се зборува за галакси с5 ке работат тие ајфони само не ке можеш да го декодираш ке мора да го користиш со xsim-rsim неверлок ако е тогаш ке можеш без проблемТука на Т-Мобиле ќе работи.
Тоа значи да го порачувам или ?едитирав мислев дека се зборува за галакси с5 ке работат тие ајфони само не ке можеш да го декодираш ке мора да го користиш со xsim-rsim неверлок ако е тогаш ке можеш без проблем
Мислам дека ке може за да бидеш по сигурен обрати се кај @krale или @Torte Mobile особено крале он е повеќе по ајфонитеТоа значи да го порачувам или ?
Човеков во понеделник доаѓа.
Ок,фала !!Мислам дека ке може за да бидеш по сигурен обрати се кај @krale или @Torte Mobile особено крале он е повеќе по ајфоните
Не.Тоа значи да го порачувам или ?
Човеков во понеделник доаѓа.
Ни со X-sim нема да работи ?Не.
Т-мобиле USA нема да ти работи овде на ниедна мрежа. Декодирање ќе те кошта околу 100е, а може и да биде одбиено од страна на Apple.
Подобро земи си unlocked од таму ако можеш.
Провери Тетово, Гостивар...Ни со X-sim нема да работи ?
Нема хсим за новите верзии на софтвер за 5S којшто работи како што треба. Само до 7.0.6.Ни со X-sim нема да работи ?