M
mar30
Гостин
igra so zborovi? to ti e odgovorot?Јас имам intentions (не знам што значи зборчево, затоа го копирав вака) да го колонизирам Марс. Тоа ме прави марсофоб?
igra so zborovi? to ti e odgovorot?Јас имам intentions (не знам што значи зборчево, затоа го копирав вака) да го колонизирам Марс. Тоа ме прави марсофоб?
Одговорот ми е дека во интенции на средновековен цар да војува и освојува фобија може да пронајде само лице со посебни таленти.igra so zborovi? to ti e odgovorot?
fala za komplimentot.Одговорот ми е дека во интенции на средновековен цар да војува и освојува фобија може да пронајде само лице со посебни таленти.
За жал, јас не сум толку талентиран па решив да си играм со зборови само. Затоа што моментално само тоа го можам. Ќе си купам стан во Чаир, па може да ме фати тоа воздухот и да станам поталентиран во препознавање фобии.
Е сега може да се прави муабет. Не се трескај од земја со глупости како детектирање на исламофобии од 14 век.tokmu poentata e taa nekoi mislat vo opredelena sredina ke stanat 'potalentirani' zatoa denes e taka kako sto e a ne kako sto treba da bide samo napred so taa strategija i pogledni podaleku od nosot kako ke stojat rabotite za 10/15godini.sekoj nastanat problem od bilo kakov karakter ne se svaka seriozno ili pak najnovoto e ako ne nie druga generacija ke go sredi problemot ama bas i taka ke bide najverojatno samo kako ke go resat toa e prasanjeto. malce off topic ali ne e vazno i onaka na temava 90% se e off topic.
Aj priznaj deka me replicira samo za zborot krevaj?!Ти и натаму кревај му го, рејтингот де. Него одговори му на прашањата на човекот кои ти ги постави, како се викаат браќата,таткото на Скендербег и каде се закопани. Те рачунам за сериозен историчар, чекам одговор!
Значи овојше,чајџилница,автобуска а кај е тој што бил у подрум?Еден од обвинетите се бранеше дека бил уапсен само затоа што додека траел протестот не им дозволил на припадниците на единицата Алфа на МВР да земат овошје од тезга на Бит Пазар. Друг бил во чајџилница, а еден тврди дека стоел на автобуска постојка, пренесува Канал 5.
колкунаесет годинки имаш?Kakva glupost,moze ne bil islamofob,ama bil Sbin a toa e isto sto i islamofobIdi skrise negde zivti seKoj ova ti ko kaza i te izlaza a???Toa isto jas da kazam vaka:dobro ne bil diler na droga ama bil Albanaec,a toa e isto!!!
Kako i segogas do sega,ke napravat glupost,se pravat najjaki,i koga ke gi pritegnat malce se pravat budali,e toa e tipicno albanska rabota,koja trae so vekovi,koga ke se doseli edna ili dve familiii megu Makedonci,Crno Gorci,Svajcarci ne ni bitno,znaci koga se poslabi i pomace mislis lugevo se med i mleko,se ke ti dadat ke glumiat najdobri luge na svetot,i normalno koga ke se razmnozat kako zajci(zasto dovolno e edno tesno semejstvo da go ostavis negde,i za edna godina imas cel grad)naednas imas druga prikazna,od najdobri se pretvaraat vo najgolem olos,e taka vrakaat segde,a posebno na nasata dobrina i naivnost...Normalno ova ne se odnesuva na site Albanci,zasto ima Albanci kako sto se na primer Nora i beni Sakiri koj se zlato luge...Стандардно... пак глумат жртви
Класична намештаљка од Београди.Повторно оштетен автомобилот на братот на убиениот рибар кај Смиљковско езеро (ФОТО)
http://republika.mk/?p=287680
Чудно малку во Радишани се случил инцидентот. Ваљда нема врска со случајот монструм.