- Член од
- 4 декември 2013
- Мислења
- 198
- Поени од реакции
- 70
А што ако кажам дека најголема негативна енергија чувствувам од најдобрите другари? Ако се мотивирам за нешто, тие одма ќе ме демотивираат, нема проблем, дали на зафрканција, дали намерно, не е битно али ќе успеат. А да, и тие најповеќе се жалет. Сега треба да ги одбегнувам? Да останам сам зошто едино само нив ги имам... чудна ситуација.Сите имаме проблеми, и што треба да правиме да се жалиме константно и на крај да отвориме клуб за жалопојки? Точно е дека има големи проблеми али за мали ситници константно да се жалиш не е во ред. Освен негативна енергија ништо друго не шириш окулу тебе..[DOUBLEPOST=1405888345][/DOUBLEPOST]
Доколку чувствуваш негативна енергија додека си со нив која е предизвикана од нивните проблеми.. најискрен совет одбегнувај ги. Знам многу такви случаи и верувај можат да ескалираат и да предизвикаат многу лоши ситуации во твојот живот. Подобро да спречиш него да лечиш...
П.С и од тоа се плашам, како потписов
После средно ми изгледа многу потешко запознавање на пријатели, т.е така си го имам замислено, само времето ќе каже дали сум во право и како ќе биде„I don't want to be alone in my life but when I need to be, it actually feels good„