- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.061
А Охриѓани на дрва ги збирет парите?
Па не сум чула Охриѓани колективно да се бунат од неуслуга на Шапка, Маврово или слично.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Охриѓани на дрва ги збирет парите?
Охриѓани вакви такви, поубаво Грција него ли Охрид.
Јас не сум чул никој колективно да се буни за лоша услуга во било кој град во Македонија, ОСВЕМ Охрид. Ама најверојатно сите ги "мрзат" нив, па затоа![]()
ПС. И не, не е се ствар на вкусови. Или знаеш што има во Охрид, или не знаеш, па затоа и споредбата од туристички (и секаков) аспект со Струга и градот на бара со тенденција да развие маларија, Дојран.[DOUBLEPOST=1405608413][/DOUBLEPOST]
Од 276.000 туристи кои месечно го посетуваат Пехчево, ниеден се нема пожалено?
Па не сум чула Охриѓани колективно да се бунат од неуслуга на Шапка, Маврово или слично.
Јас не сум чул никој колективно да се буни за лоша услуга во било кој град во Македонија, ОСВЕМ Охрид. Ама најверојатно сите ги "мрзат" нив, па затоа![]()
лажеш курво[DOUBLEPOST=1405609215][/DOUBLEPOST]Неуслуга? Па да, убаво си кажа.
Шапка, Маврово? За која услуга дискутираме? Како небаре Гармиш скијачки центар сме. Цените за смештај и опрема се катаклизмични.
Ама си видела ти негде Охриѓани да ваѓет фискални и да се жалат дека не им чинело во Маврово? Не, нормално.
Шемата е позната. Бегаме Банско, Копаоник, итн итн... пошо нели? ЕМ поефтино... ем илјада пати поубаво. И не само ние. СИТЕ, цела Македонија.
И што е ова поразилчно од летната сезона? Си ги пушташ нозете колку што ти е длабок џебот. Проста математика.[DOUBLEPOST=1405608861][/DOUBLEPOST]
Сите од латинска Македонија?
Шо думаш бе човек ?Покрај туризам, Грција во споредба со Македонија има подобар стандард, подобри услови за живот, претставено во подобро здравство, подобро образование, култура, спорт, инфраструктура, демократија, водовод, петарди и балони со хелиум.
Тогаш, зошто ја одбираме Грција само за една работа во која е подобра? Ајде, во се'!
ПС. И не, не е се ствар на вкусови. Или знаеш што има во Охрид, или не знаеш, па затоа и споредбата од туристички (и секаков) аспект со Струга и градот на бара со тенденција да развие маларија, Дојран.[DOUBLEPOST=1405608413][/DOUBLEPOST]
Од 276.000 туристи кои месечно го посетуваат Пехчево, ниеден се нема пожалено?
Копаоник е изгор! Не шири дезинформации. Евтино е ако не мрднеш од туш кабина подалеку и да се изгладнеш до смрт. Влези во дискотека таму и испи неколку пијачки. Банско не знам, не сум бил таму.Неуслуга? Па да, убаво си кажа.
Шапка, Маврово? За која услуга дискутираме? Како небаре Гармиш скијачки центар сме. Цените за смештај и опрема се катаклизмични.
Ама си видела ти негде Охриѓани да ваѓет фискални и да се жалат дека не им чинело во Маврово? Не, нормално.
Шемата е позната. Бегаме Банско, Копаоник, итн итн... пошо нели? ЕМ поефтино... ем илјада пати поубаво. И не само ние. СИТЕ, цела Македонија.
И што е ова поразилчно од летната сезона? Си ги пушташ нозете колку што ти е длабок џебот. Проста математика.[DOUBLEPOST=1405608861][/DOUBLEPOST]
Ниту Грци, ниту Бугари, ниту некој друг ти нуди подобра услуга не се залажувајте.
Претрчај до психијатрија набрзина да те прегледаатНиту Грци, ниту Бугари, ниту некој друг ти нуди подобра услуга не се залажувајте. За подобра услуга треба да платиш и подобро. Цело време сте се закачиле за Охриѓани, а најсмешно е што по сите локали цело лето работат од други градови претежно студенти.
Ако за тебе е добра услуга цел одмор да лажете дека сте од Ниш и да се враќате со ишкртани регистрации или излепена кола тогаш дефинитивно имаат најдобра услуга во случај да се палите на BDSM!
Копаоник е изгор! Не шири дезинформации. Евтино е ако не мрднеш од туш кабина подалеку и да се изгладнеш до смрт. Влези во дискотека таму и испи неколку пијачки. Банско не знам, не сум бил таму.
Неуслуга? Па да, убаво си кажа.