Hairy Legs Club

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
874
Локација
@Easter Island
Некој нов тренд мода не знам како да се изразам е пуштање на влакна на нозе од страна на понежниот пол ај разбирам мажи ние да пуштаме нормално ама се повеќе има и мажуленца што се депилираат па не ги ставам во нашата класа.Е сега муабетот е дали во Македонија ке има некој храбра(храбри) да го прошират и овдека Hairy Club.
Дали вие одобрувате мислам на мажите да има нешто кај нас
еве и блог
http://hairylegsclub.tumblr.com/
Legs-mainNN_article_new.jpg

43a39d58gw1eidclsadgjj20dw0ilwgf.jpg

За мене е ок дур немат почнато да растит мустаќи и брада,се друго до негде се прифаќат

Не бе.Баш е секси,одиш негде високо на планина и замислуваш дека живееш 10 000г. пред нашата ера.Подобро нека се долги,отколку да се 2-3 дена повеќе оставени,па да те боцкаат како пресно избричен чичко со машинка.

Штедат вода ресурси и пари. Јако во секој случај. Треба многу виски да се испие да се легне со ваква....

A замисли многу кафе од 100 евра да требаше да се пие.
Ако ме частиш ќе пијам со задоволство. Имам и брат постар и него ќе го донесам. Ти само почасти.
За возврат ти местам една убава природна лепотица ;)

Не имаат размазено... тоа е работата. Иначе како пред 100-200 години и со влакнести нозе, пак
жените биле секси?

Не имаат размазено... тоа е работата. Иначе како пред 100-200 години и со влакнести нозе, пак
жените биле секси?

Forms of hair removal are practised for a number of reasons, including cultural, sexual, medical and religious. Forms of hair removal have been practised in almost all human cultures since at least the Neolithic Era.

Да, ама дали било масовно?

Сеедно, менталитетот дека жените без влакна се поубави отсекогаш постоел. Што значи дека машко во било кој век и да е, порадо би одбрал женско без влакна отколку обратно

Не оправдувам маж да депилира раце и нозе, исто како и жена да не депилира раце и нозе.

Сепак треба да се прави разлика помеѓу машко и женско тело:)

Какви времиња дојдоа, некои од мажите стануваат женствени, а некои од жените стануваат маженствени:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom