Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Значи, или да се ќути, или да се раскинува.

Сепак ја мислам, муабетењето не е никогаш на одмет. :)
За ова.
Прочитај го Вони варас, моето мислење е многу слично со неговото.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
За ова.
Прочитај го Вони варас, моето мислење е многу слично со неговото.
Значи да не разговара по претходно најавен разговор за 1 месец туку уште сега да ја напушти?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Значи да не разговара по претходно најавен разговор за 1 месец туку уште сега да ја напушти?
Кога веќе пробал неколку пати да разговара, едно од решенијата е ова. Да беа дечурлана до 20 години, друг ќе беше муабетот. Месец дена не мења ништо очигледно пошо човеков ја прашал и предтоа и оваа нејќела. После пробал пак. Уште и` дал фора, она пак нејќела.
Ко што реков јас па и Вони Варас, имањето дете не е тривијална желба и не иде тек така флип-флоп менување на мислење, несериозно делува. Или сакаш или нејќеш. Играње ризик на ова го доведува во прашање квалитетниот тек на живот на нивното дете.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Кога веќе пробал неколку пати да разговара, едно од решенијата е ова. Да беа дечурлана до 20 години, друг ќе беше муабетот. Месец дена не мења ништо очигледно пошо човеков ја прашал и предтоа и оваа нејќела. После пробал пак. Уште и` дал фора, она пак нејќела.
Ко што реков јас па и Вони Варас, имањето дете не е тривијална желба и не иде тек така флип-флоп менување на мислење, несериозно делува. Или сакаш или нејќеш. Играње ризик на ова го доведува во прашање квалитетниот тек на живот на нивното дете.
Добро, јас се согласувам, и јас мислам дека имањето деца е најбитниот аспект од едно заедничко живеење.
Само не ме цитирај друг пат со плус офтопик реченици , пошо испаѓа дека сум пишала нешто што не сум пишала.
Се надевам ќе имаш во предвид и дека ги увиде грешките во постовите.

Член од
22 јануари 2014
Мислења
3
Поени од реакции
0
Со дечко ми сме во врска 3 години,порано си ги имавме пасвордите на фб сега не, една негова "пријателка" од контакт ме вади,на се му лајкнува освен на слики со мене,му пиши пиленце, срценца бакнежи, дечко ми знај дека ме нервира за неа се каравме и на нова год исто така му пиша порака која не изгледаше баш другарска а потоа и за неговиот роденден, случајно сношти му го зедов моб на дечко ми и гледам си пишеле и таа му имаше пак бакнеж пуштено не успеав да прочитам ми го зеде моб.

Се каравме околу тоа демек онака тоа било на фб на мајтап си пишеле а мене не ми го давал пасв за да не се лутам,да не сум се лутела немало ништо демек ако имало ќе ми кажел, сношти помина некако,но јас се повеќе се нервирам и се чудам јас му сум поважна или таа, нема шанси да ми го дај пасв да видам ств дали има или нема ништо, нз што да прам како да го убедам да ми го дај пасв и мислам дека поќе неможи да ме прај будала доста јас секогаш му простувам и секогаш попуштам!

Знам дека само ќе се скараме и дека нема пак да ми го дај но морам да го убедам, и ме интересира дали вие му ги знајте пасв и дали и некоја има ваков проблем и како го решила!

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
@adgjl 10000000% дечко ти пишува со неа и на смс и фб. Имаат флерт прича значи ништо озбилно а можно е да те вара(се мува со неа), но ако не го фатиш на дело не можеш да знаеш со сигурност.
Има многу цури кои сакаат зафатени дечки и сакаат да заведуваат такви што се у врска, и не им смета..Таа е таква и нема да прекине ни она а ни он чим се толку време у контакт..Натерај го да ти признае, зашто ТЕ ЛАЖЕ чим крие тел има нешто што крие што не смееш да прочиташ и видиш,зашто ако читнеш ќе му раскинеш одма.....Ако не сака да ти признае и нејќе да биде искрен со тебе, откачи го зашто што ке ти е дечко кој те лаже и мува на страна ..А дека нема ништо со неа нека не те мота....Знам дека го сакаш али запрашај се дали он те сака чим овака ти прави и се заебава со друга девојка.....И дали вреди да бидеш со таков воопшто.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.738
Поени од реакции
4.496
Со дечко ми сме во врска 3 години,порано си ги имавме пасвордите на фб сега не, една негова "пријателка" од контакт ме вади,на се му лајкнува освен на слики со мене,му пиши пиленце, срценца бакнежи, дечко ми знај дека ме нервира за неа се каравме и на нова год исто така му пиша порака која не изгледаше баш другарска а потоа и за неговиот роденден, случајно сношти му го зедов моб на дечко ми и гледам си пишеле и таа му имаше пак бакнеж пуштено не успеав да прочитам ми го зеде моб.

Се каравме околу тоа демек онака тоа било на фб на мајтап си пишеле а мене не ми го давал пасв за да не се лутам,да не сум се лутела немало ништо демек ако имало ќе ми кажел, сношти помина некако,но јас се повеќе се нервирам и се чудам јас му сум поважна или таа, нема шанси да ми го дај пасв да видам ств дали има или нема ништо, нз што да прам како да го убедам да ми го дај пасв и мислам дека поќе неможи да ме прај будала доста јас секогаш му простувам и секогаш попуштам!

Знам дека само ќе се скараме и дека нема пак да ми го дај но морам да го убедам, и ме интересира дали вие му ги знајте пасв и дали и некоја има ваков проблем и како го решила!
Заеби врска кај што нема почит и доверба. Инаку ако е точно ова што го велиш и не си тотално заслепена од љубомора тогаш најдобро е да си идете по различни патишта.

П.С Ако ти е целта да го фатиш на дело. Инсталирај ки-логер кај него најди му го пасвордот и фати ги на дело. Од ова нема да имаш никаква корист ама е можна опција.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612

Се каравме околу тоа демек онака тоа било на фб на мајтап си пишеле а мене не ми го давал пасв за да не се лутам,да не сум се лутела немало ништо демек ако имало ќе ми кажел, сношти помина некако,но јас се повеќе се нервирам и се чудам [1] јас му сум поважна или таа, нема шанси да ми го дај пасв да видам ств дали има или нема ништо, нз што да прам [2] како да го убедам да ми го дај пасв и мислам дека поќе неможи да ме прај будала доста јас секогаш му простувам и секогаш попуштам!

Знам дека само ќе се скараме и дека нема пак да ми го дај но морам да го убедам, и ме интересира [3] дали вие му ги знајте пасв и дали и некоја има ваков проблем и [4] како го решила!
[1] Ти.

[2] Никако.

[3] Не.

[4] Секс. Многу. До толку што да нема време да пишува на ФБ со никого.

Со лесно.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.171
Поени од реакции
13.781

Се знаеш лично со типката? Запознај се! Ако ја крие, има нешто поише, ако му е ќеиф да те запознае, другарка му е.

Кажи му дека ти прави да се осеќаш измамено. Ако не смени ништо, не му значиш доволно. Ако смени, извини му се и немој веќе да си љубоморна.

Член од
15 јули 2014
Мислења
10
Поени од реакции
1
Ми се допаѓа една што има дечко се гледавме 2 пати на скришно ја прашав дали дечкоти знае дека се гледаме она вели не ја прашав зошто не му кажеш она вели дека бил многу љубоморен ако му кажел ќе и раскинел и кажав дека ми се допаѓа она само се насмеа и кажа дека ја засрамив кога и кажав поцрвене пробав да ја бакнам за уста она ме одби се плашаше да не ја види некој еднаш ми кажа дека сум и многу мил со неа имам многу работи заеднички и еднаш и отидов на гости кај неа она требаше да излезе со него но не излезе одложи за друг ден но близок нејзин ми кажа дека нема дечко цело време ме лажела.Каква корист има што ме лажи.Кажете ми што да правам дали да одам до крај или да се откажам???

C

Castiel

Гостин
Ми се допаѓа една што има дечко се гледавме 2 пати на скришно ја прашав дали дечкоти знае дека се гледаме она вели не ја прашав зошто не му кажеш она вели дека бил многу љубоморен ако му кажел ќе и раскинел и кажав дека ми се допаѓа она само се насмеа и кажа дека ја засрамив кога и кажав поцрвене пробав да ја бакнам за уста она ме одби се плашаше да не ја види некој еднаш ми кажа дека сум и многу мил со неа имам многу работи заеднички и еднаш и отидов на гости кај неа она требаше да излезе со него но не излезе одложи за друг ден но близок нејзин ми кажа дека нема дечко цело време ме лажела.Каква корист има што ме лажи.Кажете ми што да правам дали да одам до крај или да се откажам???
Ти си и бек ап опција или резерва доколку не и испадне првичниот план

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Онде имаш точка ставено, многу погрешно.
А и прашалниците ти се премалку за вакво прашање.

Член од
15 јули 2014
Мислења
10
Поени од реакции
1
Ја само знам дека во било која доба да и се јавам на тел ќе ми дигне и ако го има дечкото како што ми кажа ја мислам дека без него отиде на одмор така ми има кажено

Kajgana Shop

На врв Bottom