Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.097
од Македонски ги учат едино - смрт за каури...........има,има во развојот на човекот како карактер многу влијае домашното воспитување..........од корупкиве не можеш да очекуваш ништо друго :facepalm:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Јас ситуација како дечкото погоре имав на Водно. Исто со мали деца на школска возраст од околината на Стајковци, Албанци. На Средно Водно знамиња од мали нозе Албански, урлаа, она-ова, смрт.... Јас ја прашав професорката од каде се само. Не се сеќавам на школото како што кажав, ама иронијата да биде поголема беа финансирани од некоја Амбасада тоа да идат таму. Сакав на таа од странство да идам да ја прашам дали на овие што им доаѓаат од страна исто ги куркаат, ама нема фајде да се расправаш.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Мислам школото беше Кирил и Методиј од Гази Баба некаде.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
ete dojdov pak samo da ve vidam kako ste ,dali ste oladile malce ili pak terate po vase ,ama kako gledam glavata vie polna so g.... i samo laete celi 1700000 i kusur strani samo gi ispraznite vasite frustraci tuka ,pa i taka treba nemate drugo mesto osven tuka ,gi pokazuvate vasite bolni umovi glup narod

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Изгледа на многу Македонци треба да им се нацрта, за да прогледаат

Eве што пишува во нивната света книга:

4.СУРА
ЕН-НИСА (Жени)

89. Оние би сакале вие да бидете неверници како што оние се неверници: да бидете еднакви. Па, нив не земајте ги за заштитници се додека не се иселат на Аллаховиот пат. А ако ги свртат плеќите - тогаш, пофаќајте ги и убивајте ги каде било да ги најдете. Од нив не земајте ни заштитник ни поддржник!

Босанскиот превод:

Oni bi jedva čekali da i vi budete nevjernici kao što su i oni nevjernici, pa da budete jednaki. Zato ih ne prihvaćajte kao prijatelje dok se radi Allaha ne isele. A ako okrenu leđa, onda ih hvatajte i ubijajte gdje god ih nađete, i nijednog od njih kao prijatelja i pomagača ne prihvaćajte,
Убаво кажано од твоја страна.Само 90% од овие што кењаат тука не прочитаа ниту ова ниту другото.Значи ако видиш тотално 2 различни вери сме.Кај нас е заврти му го и другиот образ а кај нив е ако ти сврти случајно грб по грешка реши го.
Вреди како книга да се едуцира човек малку да свати како е перен мозокот.

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Важно Европа и САД што вештачки го напраи Косово држава и ни ги прати во 2001, Им го спика на велико. Нека идат сега во Ирак да добијат по некој куршум две во празната глава.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Чекај сега кога ќе почнат немири поради судот што го прават да им го спопикаат.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Убаво кажано од твоја страна.Само 90% од овие што кењаат тука не прочитаа ниту ова ниту другото.Значи ако видиш тотално 2 различни вери сме.Кај нас е заврти му го и другиот образ а кај нив е ако ти сврти случајно грб по грешка реши го.
Вреди како книга да се едуцира човек малку да свати како е перен мозокот.
a koj toa go praktikuva????

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
ЈСмрт за Каури и други глупости и тогаш другар ми јас почнавме да им враќаме зошто кои се они да зборат така и на 2+ возачот застана и имаше продавач на бостан (млад човек макс 25) и почнаа да не бркаат и некако им избегавме
Да ти ебу...бегате во свој град...Врати се со још 10 другари со безбол палки,молотови коктели па се осветите мајкави глупава...

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882
Да ти ебу...бегате во свој град...Врати се со још 10 другари со безбол палки,молотови коктели па се осветите мајкави глупава...
А кога ќе извади една воздушна тогаш што ќе правиме ?

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.553
Поени од реакции
9.208
Воздушна пушка не е страшно.
Но што ако Албанците им извадат печено прасе, вруќа погача и црно вино? Овие нашиве ќе се скаменат од изненадување.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Не бе..Ништо не правите! По арно така...По арно да си седите и бегате..И да си најдувате оправдување помеѓу себе "Абе може има пиштол кај него ај тргни се..."
Ја кога беше млад тепачки секој ден,нема опростување,другарми и јас од мали нозе,во наше време немаше курчење на шипци,бидејќи нашата генерација не трпеше да го некој понижава во роден град и своја држава.

Никој не ви е крив..Ни бранко и грујо ни партија ни нато...Сами сте...Ве гледам кога дојдем во Скопје,ги псујем во стара чаршија А МОЈТЕ братучеди ми кажуват "Абе не се дери,нормален ли си знаеш ли дека сме.."
Знам во Македонија која нема муда...

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882
Не бе..Ништо не правите! По арно така...По арно да си седите и бегате..И да си најдувате оправдување помеѓу себе "Абе може има пиштол кај него ај тргни се..."
Ја кога беше млад тепачки секој ден,нема опростување,другарми и јас од мали нозе,во наше време немаше курчење на шипци,бидејќи нашата генерација не трпеше да го некој понижава во роден град и своја држава.

Никој не ви е крив..Ни бранко и грујо ни партија ни нато...Сами сте...Ве гледам кога дојдем во Скопје,ги псујем во стара чаршија А МОЈТЕ братучеди ми кажуват "Абе не се дери,нормален ли си знаеш ли дека сме.."
Знам во Македонија која нема муда...
Нема ни на крај памет да ми текне да се тепам со шип.тар поради провокација нема да се симна на нивно ниво и одма да се тепам
Да сум се тепал Албаници(Косовари или Швицерци)но тие тепачки не започнаа од провокации туку од тоа што незнаат да се однесуваат и ништо не почитуваат

V

viktora

Гостин
Е па купи си и ти воздушна, па следниот пат они нека се мислат дали ти ќе им ја извадиш или не. А вака со лопата и копаче не бива бе брат.
Во ѓорче имав случка со тие педерите од Грчец, ама другарми кога изваде калаш од гепек што му остана од 2001 незнаеа каде тераат и голф баталија.
Тоа е бе бате, пичина да си имал и ти нешто у тракторот па ќе видеше тој што го возел тракторот што ќутек ќе им мавнал на дечиштата.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.033
Поени од реакции
74.445
Е па купи си и ти воздушна, па следниот пат они нека се мислат дали ти ќе им ја извадиш или не. А вака со лопата и копаче не бива бе брат.
Во ѓорче имав случка со тие педерите од Грчец, ама другарми кога изваде калаш од гепек што му остана од 2001 незнаеа каде тераат и голф баталија.
Тоа е бе бате, пичина да си имал и ти нешто у тракторот па ќе видеше тој што го возел тракторот што ќутек ќе им мавнал на дечиштата.
Детето што си го цитирал има 13 години, ваљда не очекуваш дека калаш ќе носи возејчи точак? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom