Натпревар #11 - Тема: Макро [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Мојот глас оди за :

• Вкупно гласачи
    99
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
Отворено е гласањето на тема “Макро“
пријавените фотографии можете да ги видите ТУКА
гласањето ќе заврши во Сабота на 19сти Јули на полноќ

Уф тежок избор...
Ѕоне, Ејсид, Фликс, Јаѕ. , Лет 3, Ивањушка па и Madman...
mr_nobody01.jpg

Ај бе Ѕоне... другиве - шо ве вртам :D

Мојот глас оди кај @Anco .... само јас и он сме сликале со мобилен, затоа:)

уште првиот пат кога ја видов сликата си помислив дека секоја друга нема шанса. и така бидна, FILX, невероватно како успеал ем макро, ем и да фокусира ВО око (y)
е во вакви моменти сакам да потрошам еден куп пари за да можам да си играм со апаратот. и ЌЕ потрошам во некое идно време, а до тогаш ќе учам

Мојот глас оди кај @Anco .... само јас и он сме сликале со мобилен, затоа:)

И мојата е со телефон. И причината ти е јака многу, нема што. Гласаме за сликата или за кој со што сликал? Ми е гајле за кој гласаш, само бар најди причина во сликата, или пак не ја кажувај.

Иначе, мојот глас иде за @DonJas, многу супер макро. @staycalm беше во финалето, ама требало малку поблиску да го сликнеш или да ја кропнеш сликата.

Мојата е исто телефон :)
И мојата е со телефон. И причината ти е јака многу, нема што. Гласаме за сликата или за кој со што сликал? Ми е гајле за кој гласаш, само бар најди причина во сликата, или пак не ја кажувај.

Иначе, мојот глас иде за @DonJas, многу супер макро. @staycalm беше во финалето, ама требало малку поблиску да го сликнеш или да ја кропнеш сликата.
Не се ни приметува дека се со телефон, не ни приметив....... чим се со телефон одлични се, помислив дека се со фото апарат:)

Иначе за Анчо не гласав само ради тоа што е со телефон, туку затоа што сликата ми се свиѓа, а и говори за еден интересен дел од животот на Анчо :)

Не се ни приметува дека се со телефон, не ни приметив....... чим се со телефон одлични се, помислив дека се со фото апарат:)

Иначе за Анчо не гласав само ради тоа што е со телефон, туку затоа што сликата ми се свиѓа, а и говори за еден интересен дел од животот на Анчо :)
Вади се сеа вади се :P

уште првиот пат кога ја видов сликата си помислив дека секоја друга нема шанса. и така бидна, FILX, невероватно како успеал ем макро, ем и да фокусира ВО око (y)
е во вакви моменти сакам да потрошам еден куп пари за да можам да си играм со апаратот. и ЌЕ потрошам во некое идно време, а до тогаш ќе учам
И тоа случјно излезе да е и некој вид на автопортретt(selfi по ново) :)

btw гласав за @DonJas супер макро, баш го доловил ефектот на абстракниот макро свет :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom