СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Izednacen natprevar, sekoj so svoite sansi, navivav za Argentina, sepak Germanija go iskoristi svoeto. Cestito za titulata.

PS: Ne i trebase na FIFA da mu ja dade zlatnata topka na Mesi.

PPS: I so ova si gi zagroziv sansite za dobivanje germanska rabotna viza.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Kakvo pice e ovoj Kros znaci mu se trese toa nodzeto koga treba da sutne i bolje so ne dojde.

LvG :cuc::cool::cool:

Член од
17 март 2014
Мислења
670
Поени од реакции
917
Тројца! Ромеро, Гарај и Маскерано беа тие што со своите партии се издвојуваа од другите и многу клучни за поминувањето на мечевите од нокаут фазата. Тука го изоставувам еве Ангеле кој не играше на последниве два меча, па и Забалета кој имаше слаби моменти.
Ова веќе ми се свиѓа, if you know what i mean :D

R

Rigel Kent

Гостин
Абе Ригел, чекај сеа, не ми е јасно. ..

Меси освои награда за најдобар играч, ама не зема титула.

Најдобар ќе биде во историјата сега? :unsure:
Кој напиша најдобар во историјата , прочитај го воведот и таму убаво напишав дека ако освоеше СП ќе беше најуспешен во историјата. За тоа кој е најдобар не одлучуваме ниту ние сега ниту пак некој во иднина , фактите ќе сведочат.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Igor FilevskiВашите коментари се коментари на патетика, медиокритетски размислувања кои искрено не ме ни провоцираат да одговорам. Луѓето на планетата и онака се делат на оние кои си бараат златна средина и оние кои бараат волшепство, фантазија. Дури Бразил во 7:1 имаше повеќе желба за Фантазија отколку самите германци. Затоа плс не ме терајте да ве прескокнувам. Едноставно, терајте си по патот на вашата златна средина и тоа е. А ние другите ќе бараме успех само по цена на Страст, Љубов, Фантазисти. Колумбо, Че, Платон, Сократ итн кои никогаш и не биле дел од масата. А во исто време, никогаш , ама баш никогаш нема да бидам подржувач на стерилен, стереотипен фудбал без желба за волшепства, имагинација, фантазија со многу страст и ентузијазам, нешто за кое германците можат само да сонуваат. А за резултат, ОК. Нека е. Во тоа се разликуваме едни од други.

ЕДНО ДА СЕ ЗНАЕ!!
Пиши му дека за иста ваква игра ко на Аргентина вечерва, кога ја играа Челзи и Јунајтед, дрвеше муда дека е мизерна. Ебате експертот. Најжално е шо луѓе го сметаат за релевантен и се лажат, фудбалскиот Ивица Боцевски.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Кој напиша најдобар во историјата , прочитај го воведот и таму убаво напишав дека ако освоеше СП ќе беше најуспешен во историјата. За тоа кој е најдобар не одлучуваме ниту ние сега ниту пак некој во иднина , фактите ќе сведочат.
Па не реков дека си рекол бе бате, шо се палкаш одма, само те прашувам твое мислење :pipi:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Разбирам јас хумор и јас се зезам на темата на Примера , ама овие навлегуваат во лични навреди , е тоа не е хумор туку дебилизам.
Ти лично го сфаќаш ова , тоа е хуморот шо го бараш.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.867
Igor FilevskiВашите коментари се коментари на патетика, медиокритетски размислувања кои искрено не ме ни провоцираат да одговорам. Луѓето на планетата и онака се делат на оние кои си бараат златна средина и оние кои бараат волшепство, фантазија. Дури Бразил во 7:1 имаше повеќе желба за Фантазија отколку самите германци. Затоа плс не ме терајте да ве прескокнувам. Едноставно, терајте си по патот на вашата златна средина и тоа е. А ние другите ќе бараме успех само по цена на Страст, Љубов, Фантазисти. Колумбо, Че, Платон, Сократ итн кои никогаш и не биле дел од масата. А во исто време, никогаш , ама баш никогаш нема да бидам подржувач на стерилен, стереотипен фудбал без желба за волшепства, имагинација, фантазија со многу страст и ентузијазам, нешто за кое германците можат само да сонуваат. А за резултат, ОК. Нека е. Во тоа се разликуваме едни од други.

ЕДНО ДА СЕ ЗНАЕ!!
ROFL, на овој најбоље би му било ритмичка гимнастика да глеа.
Да, со играта на Грција при ЕУРО-то во Португалија, би освојувал и би бил најгорд, any day.
A at the end of the day се глеа резултатот, и ништо друго. На циркузантите место им е у циркус.

R

Rigel Kent

Гостин
Ти лично го сфаќаш ова , тоа е хуморот шо го бараш.
Па лично е , јас не сум злопамтило па ајде некој ме зезал па да враќам со лични навреди , тоа е случај со Castiel , blanco и други останати да не ги набројувам . Јас ги зезам во другите теми но никогаш лично не ги навредувам .

Член од
9 октомври 2012
Мислења
763
Поени од реакции
1.018
штета за меси, последниот воз му отиде златна шанса нареден пат со 31 година тешко

C

Castiel

Гостин
Па лично е , јас не сум злопамтило па ајде некој ме зезал па да враќам со лични навреди , тоа е случај со Castiel , blanco и други останати да не ги набројувам . Јас ги зезам во другите теми но никогаш лично не ги навредувам .
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom