Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Kaко ги постираат оние слики од мемиња и слично во коментари а да не искочи како линк туку само сликата. Јас кога и да постирам како слика ми го дава горе линкот и доле сликата, може звучи дебилно но не користам фб многу и поим неам.

Kaко ги постираат оние слики од мемиња и слично во коментари а да не искочи како линк туку само сликата. Јас кога и да постирам како слика ми го дава горе линкот и доле сликата, може звучи дебилно но не користам фб многу и поим неам.

Има опција да прикачиш слика во коментар.
Сочувај ја сликата на хард диск, па кликни на камерчето (десно во делот за пишување коментар), ќе ти даде да одбереш фајл од хардот.

Има опција да прикачиш слика во коментар.
Сочувај ја сликата на хард диск, па кликни на камерчето (десно во делот за пишување коментар), ќе ти даде да одбереш фајл од хардот.
А дали тие слики што ќе му ги прикачам на некој во коментар ќе му се додадат во неговиот тајмлајн албум (или сличен) на профилот или си остануваат видливи само во коментарот.

А дали тие слики што ќе му ги прикачам на некој во коментар ќе му се додадат во неговиот тајмлајн албум (или сличен) на профилот или си остануваат видливи само во коментарот.

Мислам дека остануваат само во коментарот

Ај кој знај да носи следачи на фб нека се јави на ПП плаќам за 2следачи 1денар.

Здраво,да ве прашам,на еден другар некој друг му влегол во профилот и пишува во негово име со мене,а кај него го нема разговорот?Може ли да се открие кој е тој?

Шо се дешава со фејсбукот? Кај сите е вака? :cautious:

s2IpNp2.jpg

Од кај и да порачам ќе добијам ботови.

Па зошто кога знаеш плаќаш за вакви услуги? Настрана што 1 денар е ебено смешно. Не му се исплаќа на никој глувчето да кликне за тие пари а не пак да се малтретира.

Дајте бе на мозила за facebook за unseen notification...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom