Pred kolku vreme?A па и ја сум тетовиран ама одвреме навреме ми се спојуваат клемите.[DOUBLEPOST=1405101161][/DOUBLEPOST]
На една свадба во Велес.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pred kolku vreme?A па и ја сум тетовиран ама одвреме навреме ми се спојуваат клемите.[DOUBLEPOST=1405101161][/DOUBLEPOST]
На една свадба во Велес.
Роман да не сакаш да напишам.Pred kolku vreme?
А ако користат safe word мажот и жената?Не ме цитирајте. Со копуци што бранат маж кој тепа жена, не сакам да правам муабет.
Ne sum ama gi poznavam i dvajcataVolchko е жртвата штом толку детално се распрашува.![]()
Баш убаво, може да ни објасниш, онака во сочни деталиNe sum ama gi poznavam i dvajcata
Па вака според ова што е тука напишано, не ќе да е еден швалерГи познава двајцата, да не е швалерот на невестава?
MozamБаш убаво, може да ни објасниш, онака во сочни детали
А ако користат safe word мажот и жената?![]()
Така де, проблемот е што и жена му не можела да шврља тука (ако се сложиме дека нејзиниот бил во јавна куќа и сл) Женски мозок...кај и носиш пари, уште маани наоѓа.
Каде да најдам јас некоја што ќе замине за Шведска, Ирак, Авганистан...ма одма ја пуштам и потпишувам со 2 раце под надзор да бидам. Само срцето мое да ми донесе евриќи во вреќа![]()
da da se gleda od avion deka volchko e zrtvataVolchko е жртвата штом толку детално се распрашува.![]()
и ти се прозва сам, а? нешто ви забоде очи мојот коментар, или се пронајдовтеНадвор има пуно девојки ај кажи дали некоја нормална е тетовирана и има пирс[DOUBLEPOST=1405095138][/DOUBLEPOST]
Да?Или остатоци од минатото на кое многу лесно може да се врати.
а има ли некој на кој не му се спојуваат? тоа што пробуваш да најдеш поврзаност помеѓу тетовирањето и спојувањето клеми е тотална небулоза. ко да правиш споредба дека секој кој нема бркови не е маж.A па и ја сум тетовиран ама одвреме навреме ми се спојуваат клемите.
Rekov deka ne sum zrtvata ama mnogu dobro gi poznavam i dvajcata i da bidam iskren gi sozaluva, mulevo bez pari a damava bez idnina, neka 8m e Gospod na pomos i na dvajcata.da da se gleda od avion deka volchko e zrtvataUbavo si rekov jas deka uste ja saka,vie ne mi veruvate
Шом се тетовираш на видливо место има нешто.и ти се прозва сам, а? нешто ви забоде очи мојот коментар, или се пронајдовте
ај за првото, ДА, ги има. иако зависи што е за тебе нормално или не, али сигурни има нормални кои НЕ поминале 30 кура, а се тетовирани или пирсани.
за второто, ..........да се врати? хммммммммммммм колку што ќе се врати да биде невина за во брак.
а има ли некој на кој не му се спојуваат? тоа што пробуваш да најдеш поврзаност помеѓу тетовирањето и спојувањето клеми е тотална небулоза. ко да правиш споредба дека секој кој нема бркови не е маж.