Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
А ако користат safe word мажот и жената? :sneaky:

Многу убаво знаеш дека не станува за safeword момент. Ја фатил двапати за коса, предела како маче, таков у Шведска ќе свиреше клавир, ама јебига, у МК нема кај да оди невестата.[DOUBLEPOST=1405113477][/DOUBLEPOST]
Така де, проблемот е што и жена му не можела да шврља тука (ако се сложиме дека нејзиниот бил во јавна куќа и сл) Женски мозок...кај и носиш пари, уште маани наоѓа.

Каде да најдам јас некоја што ќе замине за Шведска, Ирак, Авганистан...ма одма ја пуштам и потпишувам со 2 раце под надзор да бидам. Само срцето мое да ми донесе евриќи во вреќа :P

И да бидеш под надзор на мајка и и татко и и да седиш дома.

@langelina ако имаш таква, прифаќам :cool: Само внимавај, збориме за вреќа пари да донесе :P

Надвор има пуно девојки ај кажи дали некоја нормална е тетовирана и има пирс[DOUBLEPOST=1405095138][/DOUBLEPOST]
Да?Или остатоци од минатото на кое многу лесно може да се врати.
и ти се прозва сам, а? нешто ви забоде очи мојот коментар, или се пронајдовте
ај за првото, ДА, ги има. иако зависи што е за тебе нормално или не, али сигурни има нормални кои НЕ поминале 30 кура, а се тетовирани или пирсани.
за второто, ..........да се врати? хммммммммммммм колку што ќе се врати да биде невина за во брак.
A па и ја сум тетовиран ама одвреме навреме ми се спојуваат клемите.
а има ли некој на кој не му се спојуваат? тоа што пробуваш да најдеш поврзаност помеѓу тетовирањето и спојувањето клеми е тотална небулоза. ко да правиш споредба дека секој кој нема бркови не е маж.

и ти се прозва сам, а? нешто ви забоде очи мојот коментар, или се пронајдовте
ај за првото, ДА, ги има. иако зависи што е за тебе нормално или не, али сигурни има нормални кои НЕ поминале 30 кура, а се тетовирани или пирсани.
за второто, ..........да се врати? хммммммммммммм колку што ќе се врати да биде невина за во брак.

а има ли некој на кој не му се спојуваат? тоа што пробуваш да најдеш поврзаност помеѓу тетовирањето и спојувањето клеми е тотална небулоза. ко да правиш споредба дека секој кој нема бркови не е маж.
Шом се тетовираш на видливо место има нешто.
А дали биле 30 или 300 не може да се знае бидејќи господ направил фабричка грешка со тоа што на луѓето не монтирал нешто слично на километража.
Денеска медицината е современа па пред брак може да се лупа колку сака а пред да се мажи ќе си направи корекција.
За да не се изложуваат на корекции повеќето девојки практикуваат оралка кое е далеку поубаво од тоа да го паркираш во некоја гаража или пешѓтера
Кај машкото дали била 1 или многу нема потреба бидејќи не се јавуваат деформации

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom