Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
55 милки за Ангел во Сити, ептен прилега за таму ама ич несакам да оди :(

Ако веке мора да си оди Ангеле :(( поарно чувај ги парите и пушти го Хесе нека ора. Ест дека не е средњак али не беше и Ангеле шознам.

Или некоја ротација да се направи да му се даде игра на детево, последните утакмици на Реал пред да се повреди само ради него ги гледав.

Уживам да гледам како игра детево.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Абре кинете му ги рацете 50 за Бензема се премија, не ме сваќајте погрешно можи погрешно гледаме на играчот ама јас мислам дека не е играч за во Реал.

50ka зимаме од нив и одма по љоренте за @blanco да спие мирно :D

50ka зимаме од нив и одма по љоренте за @blanco да спие мирно :D
За 50ка јас лично ќе ви го доставам Локи во Македонска Народна носија и штит со старото и оргиналното македонско знаме, со локни на косата и меч во раката качен на коњ :)

За 50ка јас лично ќе ви го доставам Локи во Македонска Народна носија и штит со старото и оргиналното македонско знаме, со локни на косата и меч во раката качен на коњ :)
Никаде не напиша ја колку ќе понудеме :D

демек Ди Марија договорил со Јунајтед.
еден од подобрите ни беше минатата сезона, али ако зееме поише од 50 мил. не би било лошо.
уште некој милион + и Родригез да си го земеме, ко што го гледав на светсково може и крило да игра, и позади напаѓачите и како шпиц.
Плус Мадридиста е , плус 22 години има само.
Ако ова се деси оваа година би ни била најуспешна на поле Трансфери од кога памтам, и ја браниме ЛШ 102 % :)

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Лисолај испратил понуда од 52 милиони за Ди Марија.
Солидна сума + можи да го земиме Хамес. (y)
win-win ситуација, се отвора место за Хамес во Реал, а Ди Марија ќе им биди предводникот на Лисолај за промоција во 3-та лига. :)

Неможеме да правиме формации со Суарез веќе... ќе треба да почекаме да не поврзат со некој друг напаѓач али таму на 30 Август да не ни го земе Барса :D

Само Итурбе да не ни го земат (n)

Почекајте го одговорот за некој од наредните денови.

Не смеам да го постирам тука линкот, редовни читатели се Каталонците.

Тоа е таа сличност :pos:

wellraul.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom