Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се зборува многу за Навас во Баерн.
Една од поглупите одлуки ever. Може комотно да поседи уште една сезона во Леванте после гарант некој од поголемиве клубови ќе го побара за прв голман (еве Сити на пример, Харт е далеку од неговата форма, а Навас е далеку подобар голман од Св.Пантеле). Не знам зошто Атлетико не пробаа да тргнат по него, ако веќе сигурно Куртоа нема да брани за нив сезонава...
Има многу подобри опции Навас од Баерн ако сака да си ја тера кариерата како шо треба, ако само само да спие на клупа, да си брани повремено во Купот и да зема пари тогаш Баерн е одлична дестинација.

Една од поглупите одлуки ever. Може комотно да поседи уште една сезона во Леванте после гарант некој од поголемиве клубови ќе го побара за прв голман (еве Сити на пример, Харт е далеку од неговата форма, а Навас е далеку подобар голман од Св.Пантеле). Не знам зошто Атлетико не пробаа да тргнат по него, ако веќе сигурно Куртоа нема да брани за нив сезонава...
Има многу подобри опции Навас од Баерн ако сака да си ја тера кариерата како шо треба, ако само само да спие на клупа, да си брани повремено во Купот и да зема пари тогаш Баерн е одлична дестинација.
па можда Пеп ќе ви го даде Ноер за едно 50-60 мил. затоа го зеле Навас, глеа одврзавте ќесето :cool:

Сити го земаа Кабаљеро.

Ah, Barcelona. Remember Mes Que Un Club? Just a few years ago, the Catalans were hailed as a shiny saintly beacon in an otherwise depressingly greedy and despicable football world. They relied on homegrown, organic products, played astonishing football, refused to bespoil their gorgeous, historic shirts with sponsors and generally acted as though they were on a different moral plane. Now, however, they have had a transfer ban suspended on appeal for their alleged improper acquisition of young players, tiki-taka is dying, they have no less than TWO adverts plastered on their kit and have just signed a unrepentant racial abuser and prolific biter. And they still have Sergio Busquets.

Аааах болката кога некого го бркаш две години за да го купиш и најголемиот ривал ти го купува...тешко е знам.

Ау паметниве од Марка до топ 5 бројат , го заборавиле Кака 65 мил. , Иљараменди 39мил , Зидан 75 мил. , Фиго 62мил.

Во Барселона има 11 играчи производ од Ла Масиа : Меси , Иниеста , Пике , Бартра , Бускец , Рафиња Алкантара , Жерар Деулофеу , Серхи Роберто , Педро , Монтоја и Адама Траоре .

Што ако е ваш Пике, кога пак си плативте за него :icon_lol:

Почна истиот муабет...едно десет пута го имам прочитано до сега, као дежа ву ми е некако.

Почна истиот муабет...едно десет пута го имам прочитано до сега, као дежа ву ми е некако.

Па како не... знаеш ли ние колку пари имаме фрлено до сега во трансфери ?
Јас точно не знам, но сега ќе пресметаат Каталонциве.

Трошиме, но затоа 32-22 :cool:

Да се освојуваа титули со Рафиња, Делофеу, Серхи Роберто, Адама Траоре, немаше да ги купувате Нејмар, Суарез, Ракитиќ...

Да се освојуваа титули со Рафиња, Делофеу, Серхи Роберто, Адама Траоре, немаше да ги купувате Нејмар, Суарез, Ракитиќ...

Треба младинците од барселона да се збунат ко кошаркариве наши за странците. :D

Рафиња има 21 , Деулофеу 20 , Адама 18 , додека да созреат мора да се најдат адекватни преодни решенија . Требаше да биде Тиаго Алкантара ама си отиде нелојалниот.

А за тоа 32-22 да не почнам сега за еден Фр.... :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom