Ѓорче 1932
тој сум...
На Лешоски закани му се дека ќе му ја украдеш јакната ќе се повлече. Плачат за глупости, а вакви работи оправдуваат. Со ваквите би одел у кафана без проблем, ама нив да ги печам.
дај бе кажете ми кај искача овој Лешоски

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Лешоски закани му се дека ќе му ја украдеш јакната ќе се повлече. Плачат за глупости, а вакви работи оправдуваат. Со ваквите би одел у кафана без проблем, ама нив да ги печам.
Погоди од 3 пати. Штала, Вилиџ и ним сличните.дај бе кажете ми кај искача овој Лешоски![]()
Погоди од 3 пати. Штала, Вилиџ и ним сличните.
Ова е човекот што кажа дека би ги запалил сите цркви...
![]()
Овој да го фатиш коа ќе си иде накај дома и у мрак да го измлатиш од тепање и да не му кажеш зошто, цел ден го чекам да пише нешто да му влезам со клизачи. Фросе рече дошол и на РК Вардар некоја утакмица. Тек таму да го видам и да му објаснам некој ствари.леле само поради него ќе искочам таму еден викенд да го поздравам
Безпилотно летало над Бит пазар.
http://republika.mk/?p=282321
Трујат народ е тоа е проблемотшто се замарате со овие интернет кловнови, и онака пишуваат само некое лајк4е да добијат
ахахаххаи тој Дејан Божиновски што го постави на страните назад како е сликан со муџахедини.И тој почна да коментира кај Васиљ прдежот.
Оф мори мајко.