Бразил - Германија | 1/2 финале | 08.07.2014 | 22:00 | Стадион Минеирао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе игра финале?

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Оти бе него зимаат Даре у Бразил за у финалето? :(

Навивачите се гледаат и во тешки моменти , а квази навивачите сеир тераат. ;)
демек Македонија или Вардар е Бразил па да плачам? :pos: друже јас ги симпатишам Бразил од мала, од Роналдо времето ама ти си ги имаш сфатено пресериозно некои работи. Ај ако не да не спијам вечер, што викаш?

крос е дефинитивно МВП на ова светско !!!

демек Македонија или Вардар е Бразил па да плачам? :pos: друже јас ги симпатишам Бразил од мала, од Роналдо времето ама ти си ги имаш сфатено пресериозно некои работи. Ај ако не да не спијам вечер, што викаш?
остај го он е прав навивач....толку ги подржува што дури навива и за нивните најлути ривали аргентина..се чудам зашто ти не почнеш и за ливерпул и сити да навиваш...огледај се на прав фан...

хахапхпапхаха
5 минути на телефон со татко ми се расправам си мисли човекот мајтап си играм со него :pos:

Iskreno mene top mi se Kalinski i Pancev najbolje komentatorska dvojka, steta sto Dare nema da go komentira finaleto :D

Не ти викам да тагуваш , туку кога поддржуваш некој тим остани до крај , а не менувај постови за прикриеш за кого навиваш , е еве јас сум кул терам сеир.
Ништо лично. ;)

остај го он е прав навивач....толку ги подржува што дури навива и за нивните најлути ривали аргентина..се чудам зашто ти не почнеш и за ливерпул и сити да навиваш...огледај се на прав фан...
ама не сфаќам као може да се приврзуваат за земјиве од сп, јас едвај чекав да дое лагзам да глеам сеир да фаќам, не да се нервирам за странски земји...

Моментално на МРТ
mMWR5Mj.png

Гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооолллл
Ја вртат?:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom